1

Topic: Vorbim deja de actiuni mafiote ale echipei de la “Bravo” din Prahova?

AM PROMIS!!! AM REVENIT!!! Coincidenta? Sau actiuni de tip mafiot al echipei de la “Bravo”???!!!

9 august 2016, Redactia Comisarul de PrahovaNu punem intrebarea pentru asa zisii jurnalisti din Prahova, ci facem o provocare pentru jurnalistii de investigatii din Bucuresti!!

Poate ati auzit din dezvaluirile “Comisarului de Prahova”, dar si din declaratia de presa a senatorului independent, Daniel Savu-membru in Comisia de Control Parlamentar a SRI despre actiunile mafiote ale echipei de la “Bravo” care au preluat puterea in Prahova!!!

Supunem atentiei cititorilor dar si a celor avizati despre puterea mafiota a celor de la “Bravo”!!!

Pai, hai sa vedem cum actioneaza mafia de la Bravo:

Pana reccent, bravul si ilustrul procuror Negulescu Mircea (zis si “Portocala”), membru al mafiei de la “Bravo” nu a avut nici un rezultat evident pe unde a fost plimbat din parchete in parchete de cei de la SRI!

Primul contact al acestui “Mare” procuror “Portocala” cu SRI-ul a fost in anul 2004, cand la ordinul acestei institutii (precizam, al mafiei din aceasta institutie) a vrut sa “faca” ilegal un ofiter SRI activ, la ordinul conducerii penale, incalcand toate normele existente in materie. Cert este faptul ca, in istoria Romaniei, datorita ilegalitatilor savarsite de acest procuror ilustru si docil, beneficiar al unei facultati fantoma (de “Arte”), Parchetul Militar din Ploiesti, unde lucra la aceea vreme a fost primul din istoria Roamaniei cand a fost recuzat in totalitate. Cauza respectiva a fost mutata la parchetul civil si, acel ofiter a scapat basma curata. Era primul atac asupra acelui ofiter SRI care a demontat mafia din SRI, pe baza caruia, in cele din urma au fost arestati col Paltanea Corneliu-sef SRI Prahova, Col Bucur Daniel-prim loctiitor al sefului SRI Prahova, col Dumitrache Gheorghe, mare sef la Directia A si cumatrul lui Liviu Luca, generalul Ovidiu Soare –seful Insepctoratului pentru Apararea Constitutiei (in fapt al treilea om din SRI, cel care avea in “mana” justitia” din Romania), etc si, Dumnezeu sa il ierte, directorul SRI, Radu Timofte, cel care a decedat in mod “misterios” inainte sa fie trimis in judecata. Astea, toate pe informatiile “clasificate” date de acel ofiter la organele de cercetare penala…Nu e bizar?

ASTA e marea mancatorie de “rahat turcesc” facuta de  anumiti jurnalisti ai mafiei. Eu, subemantul -am fost acuzat de SRI pentru disiminare de informatii clasificate…Da…asa este…daca informatii clasificate inseamna sa acoperi mafia!!! DNA-ul m-a felicitat si DIICOT-ul m-a condamnat, pe aceleasi fapte. Incredibil in aceasta conjuctura a mafiei…in procesul meu, procurorul de la DNA Bucuresti (cel care a arestat mafiotii) a fost martorul meu la proces in dosarul fabricat de SRI!!! Asta e adevarul crud stimata mafie mancatoare de altceva (unii nu se multumesc doar de “rahat turcesc”…) !!! Am actionat intotdeauna impotriva mafiei  si am urmat juramantul dat tarii!!! (asta pentru mafia care mananca “rahat turcesc”-apropo de canabis si de vacanta unui anumit psudo- jurnalist numit “Peste” in Turcia- cu gura plina!!!).

Sa continuam…cu mafia de la “Bravo”…si cu “Portocala”…

Pai, hai sa vedem mai departe “marile” dosare ale acestui licentiat in “Arte”…

Pana la mutarea de catre SRI la DNA, acest ilustru procuror a avut un singur caz mai de “Doamne ajuta”…acela cu LUKOIL-ul…Da, cel dat inapoi de instanta din Prahova pentru ca a fost facut cu “picioarele”…normal daca domnul a aboslvit “artele”…Nu?

Ulterior, mutat de SRI la DNA Ploiesti, acest celebru maestru in arte are niste realizari “fenomenale”, de domeniul fantasticului:

    Fostul primar al Ploiestiului-Iulian Badescu…care, culmea, dosarul a ajuns la un anumit judecator…din Prahova…normal…Un anume DINU!!! (retineti va rog acest nume!!!). Dosar “facut” de procurorul “Portocala”!!!
    Fostul primar al Ploiestiului-Andrei Volosevici (Comisarul de Prahova a devoalat scoaterea acestuia din cursa doar pentru a i se face “culoar” membrului Grupului de la Bravo –Cristian Ganea, membru PSD! Culmea, calculatoarele instantei din Prahova s-au defectat sau au luat un virus numit “BRAVO”! Ati ghicit…dosarul a ajuns la acelasi judecator…DINU!!! Dosar “facut” de Procurorul “Portocala”…!!!
    Primarul din Sinaia…dosar “facut de Procurorul “Portocala”….cine e judecatorul?…Hai ca nu mai e nevoie sa va dezvaluim…Acesta (nr-primarul din Sinaia), recent, a mai facut si o mare prostie…a luat un cabinet de avocatura apartinand fostilor securisti…Redactia Comisarului de Prahova il sfatuieste pe acest primar sa ceara urgent stramutarea cazului sau oriunde in tara, numai in Prahova sa NU se judece!!!
    Actualul Director al Patrimoniului din cadrul Primariei Ploiesti…ati ghicit…dosar “realizat” de Procurorul “Portocala”… Pariem ca, dosarul va fi repartizat de calculatorul instantei la acelasi judecator?…Ca doar e virusat cu “BRAVO”!!!
    Sunt mai multe cazuri, noi v-am exemplificat doar cateva…Poate jurnalistii de investigatii din Bucuresti se vor apleca asupra acestor “coincidente” si a calculatoarelor instantelor “virusate” din Prahova de catre mafia de la “BRAVO”!!!


Referitor la ultimile actiuni ale mafiei de la “Bravo”, consideram ca nu mai este necesar sa va explicam “motivele” sau altceva. Am facut o Declaratie de Presa, in opinia “mafiotilor” considerata “tra-la-la”! Normal! Minciuna are “picioare scurte!!! “Facaturile” sunt usor de demontat!!!