1

Topic: Despre MAFIA care a sifonat banii publici de la Politia Locala...

Despre MAFIA care a sifonat banii publici de la Politia Locala Ploiesti

Mentionam ca, autoritatile statului au constatat,  in anul 2011, cand Politia Locala Ploiesti a facut obiectul unui control de specialitate din partea Camerei de Conturi Prahova ce a vizat perioada anului 2010, finalizat prin Raportul de control nr. 62/23.02.2011, in baza caruia s-a emis Decizia nr. 6/23.03.2011 prin care s-a stabilit ca o mafie din aceasta institutie a „sifonat”  suma totala de 367.405,97 lei .

          Conform procedurii, in data de 30.09.2011, inspectorii Camerei de Conturi Prahova au verificat modul de aducere la indeplinire a masurilor stabilite prin Decizia nr. 6/23.03.2011, intocmindDecizia nr. 46/09.11.2011, prin care s-a reevaluat prejudiciul initial stabilit, cuantumul diminuandu-se la 360.649,68 lei, avandu-se in vedere ca o parte din prejudiciu  fusese recuperata.

Atat Raportul de audit cat si Raportul de control al Camerei de Conturi au stabilit ca persoanele vinovate de producerea acestor prejudicii sunt: STOICHICIU CEZAR DAN (actualul director al CSM Ploiesti, cu un buget de cca 3 milioane de euro pe „mana”) , Ionescu Mariana, Echimescu Paula, Balaci Cristian, Duta Marius, Vasilescu Gabriel, Vaida Adrian („Hartuitorul sexual” al institutiei, cel care are o plangere penala pe aceasta tema-vom devoala TOATE convorbirile inregistrate intre el si victima), Dumitrescu Lavinia si Vlasceanu Mihalcea.

In fapt,  Politia Locala Ploiesti a achizitionat in anul 2011 un soft la statiile de emisie-receptie, soft care, in realitate,  nu a existat, insa a fost platit de catre Politia Locala.  Persoanele vinovate de achizitionarea acestui soft au fost stabilite ca fiind STOICHICIU CEZAR DAN, Ionescu Mariana, Echimescu Paula, Balaci Cristian si Stegaru Ionela.

Toate aceste „sifonari” au facut obiectul plangerii penale la data de 08.10.2013 in  dosarului nr. 12092/P/2013, aflata in lucru la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti, dosar „tinut” de „mafia” de la Bravo pana azi, in sertare!!!

Reamintim cititorilor faptul ca, vechea conducere a Politiei Locale Ploiesti a procedat la luarea tuturor masurilor legale, de natura administrativa pentru recuperarea acestor prejudicii, insa, din cauza relatiilor de prietenie dintre numitii STAVRI CATALIN, STOICHICIU CEZAR DAN si IONESCU MARIANA, s-a inceput impotriva acesteia o ampla campanie de denigrare, amenintare si santaj. (Recunosteti stilul Mafiei…Va rugam sa va reamintiti ce ziare au „jucat” in aceasta actiune si aveti raspunsul la ce se intampla azi!!!).

Iata ce a declarat fostul director in acest caz, sa discerneti dumneavoastra cum actioneaza mafia, nu ne referim doar la asa zisii psudo-jurnalisti care trag pe „nas” prea multa cocaina:

„Astfel, numitul STAVRI CATALIN (la aproximativ o luna de la ramanerea definitiva a deciziei Curtii de Apel Ploiesti, respectiv in luna martie 2014), cu care m-am intalnit la diferite manifestari publice ale administratiei locale, la care au fost invitati a participa si reprezentanti mass-media,  mi-a comunicat faptul ca ar avea o inregistrare video cu mine si unii subordonati din politia locala, despre care a afirmat ca ii sunt prieteni, respectiv STOICHICIU DAN CEZAR si IONESCU MARIANA, solicitandu-mi explicit sa ii ajut / protejez pe respectivii prin nepunerea in executare a deciziilor Camerei de Conturi Prahova si a deciziei Curtii de Apel Ploiesti.

Fata de un astfel de trafic de influenta prin care se urmarea sa nu indeplinesc un act care intra clar in atributiile mele de serviciu, i-am replicat ca nu pot da curs solicitarii sale prin a-i ajuta pe prietenii sai, deoarece atributiile de serviciu ma obliga sa recuperez prejudiciul cauzat institutiei, aplicarea legii fiind prioritara in raport cu orice alt considerent ori relatie interumana sau situatie conjuncturala.

Ulterior, STAVRI CATALIN a  inceput sa ma ameninţe cu darea în vileag, in presa, a unor fapte imaginare, compromiţătoare pentru persoana mea (uneori si pentru un membru de familie, respectiv  mama), concret facand referire la divulgarea  unei inregistrari video realizate intr-un cadru privat, inregistrare video ce facuse, deja, obiectul unor cercetari penale, finalizate cu solutia de neincepere a urmaririi penale impotriva mea.

Astfel, incepand cu luna martie 2014, utilizand calitatea de ziarist, instigat, incurajat si sprijinit (pentru unele articole, chiar cu informatii obtinute in activitatea profesionala), de un magistrat,STAVRI CATALIN duce o campanie de presa denigratoare la adresa mea si a Politiei Locale Ploiestipe care o conduc (majoritatea si cu tenta / caracter politic)[1].

Vazand ca, in continuare, ma preocup de recuperarea prejudiciului creat unitatii, numitul STAVRI CATALIN a continuat indeosebi in ultima perioada (lunile septembrie – octombrie) sa publice, atat pe Blogul “www.stavri.ro”, cat si pe diferite site-uri ( “stopinfractori.ro”, “incomod.ph” , “ph.online.ro”, “telegrama.ro” etc. ), mai multe alte articole cu un continut neadevarat, menite sa atraga discreditarea si inlaturarea mea din functia pe care o detin, urmarind ca recuperarea sumelor sa nu aiba loc.

De asemenea, mentionez faptul ca sunt  in permanenta urmarit de persoane necunoscute care imi fotografiaza casa unde locuiesc, familia, autoturismele cu care ma deplasez, acestea fiind postate, cu comentarii calomnioase, in spatiul internet.

Asa cum am precizat si anterior, toate aceste fapte de calomnie prin presa, denigrari si presiuni / intimidari au ca unic scop determinarea inlaturarii mele din functia de director general al Politiei Locale Ploiesti, in speranta nejustificata a autorilor ca se va renunta la punerea in aplicare/executare a dispozitiilor stabilite de catre Curtea de Conturi a Romaniei / definitive si irevocabile prin decizia Curtii de Apel Ploiesti si ca va fi retrasa plangerea penala mai sus-mentionata. Este evident ca acesta activeaza in favoarea persoanelor impotriva carora s-au stabilit obligatiile de plata, deoarece aceste persoane au fost vazute de foarte multe ori impreuna si au declarat in public ca impreuna cu STAVRI ma vor determina sa renunt.”

Deci, recunoasteti stiulul „mafiei”?…Noi credem ca da!

Parafrazand un „celebru” pseudo-jurnalist care trage pe „nas” prea multa cocaina, (din „mafia” de la Bravo),  „Avem niste emotii mari pentru cei sus mentionati…azi…!!!”

Ce nu stiu acesti mafioti!!! Datele problemei s-au schimbat radical!!! Sunt alte institutii ale statului care monitorizeaza cu foarte mare interes actiunea de azi ce se va desfasura la Politia Locala Ploiesti unde, parchetul cu un reprezentant al STS vor face o expertiza tehnica!!! Emotii mari pentru cei care trag pe „nas” canabis!!!

NR

Onor conducere a Politiei Locale Ploiesti, ca si in cazul lui Cristian Ganea, incearca sa il pacaleasca pe actualul  primar Adrian Dobre pentru a schimba „organigrama” si a scapa de oamenii incomozi!!! In acest sens, o asa zisa sedinta a avut loc ieri la orele 8.30, dar, spre surprinderea totala a duduiei Carmen Gheorghe-cei prezenti nu au vrut sa semneze procesul-verbal, in frunte cu seful lor caruia i s-a facut lehamite de ilegalitatile savarsite la Politia Locala Ploiesti!!!(Vom reveni pe aceasta tema!!!)