1

Topic: Niky Cotelici - Bogdan Gogolosi La Jocurile Europene de la Minsk

In exclusivitate pentru MCP Press Agency -
By Niky Cotelici

  Bogdan Gogolosi - La Jocurile Europene de la Minsk

Sportivul Bogdan Gogolosi,  s-a calificat la Jocurile Europene de la Minsk, la kumite -60 kg. Competitia se va desfasura in perioada 21 iunie - 01 iulie 2019, iar  disciplina karate va avea loc in zilele de 29 si 30 iunie 2019.
Bogdan Gogolosi, legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Craiova, ne-a umplut de multe ori  inimile de bucurie, cand de pe cea mai inalta treapta a podiumului a fluturat drapelul Romaniei, iar notele imnului nostru, s-au ridicat solemn pana la cer!
Bogdan, ce mesaj le transmiti  romanilor de acasa, care  te sustin si sunt alaturi de tine in aceasta competitie importanta si deosebit de grea?
Bogdan Gogolosi:
Le mulțumesc din suflet pentru sprijinul si susținerea acordată si sa fie siguri ca si de acum încolo voi face tot ceea ce tine de mine pentru a tine steagul cat mai sus cu putință!

Ii multumim in mod deosebit antrenorului lui Bogdan, dl Geri Mitroi pentru implicarea, abnegatia si profesionalismul cu care a contribuit la atingerea acestor inalte performante!

Iti multumim Bogdan, te felicitam pentru rezultatele exceptionale obtinute si iti dorim mult succes la Jocurile Europene de la Minsk, cea mai importanta competitie europeana.

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/ … e=5D46759D