1

Topic: Niky Cotelici - Cupa "Irinel Barbu" Memorialul durerii

Sursa: MCP Press Agency - Niky Cotelici

Cupa "Irinel Barbu"  Memorialul durerii, iubirii si al loialitatii

Pe 12 Noiembrie 2017, la Clubul Sportiv Otopeni, sportivi din Bucuresti si din tara s-au adunat pentru a cinsti inca odata memoria celui ce le-a fost coleg, prieten, frate, adversar de temut, copilul cu parul de smoala si ochi de taciune, care a reusit  sa adune si sa tina uniti, chiar si dupa trecerea sa  in nefiinta, atatea suflete.

In cadrul memorialului, au participat doar seniori, baieti si fete,  care au luptat in sistem open, fara categorii de greutate.
Au luptat in sistem turneu - fiecare cu fiecare-  sportivi de la CS Otopeni, Universitatea Craiova, Sportul Studentesc si  Rapid.

La baieti, pe podium au urcat urmatorii sportivi:

Locul 1 - Paun Alexandru - Ionut, de la CS Otopeni Karate, acelasi sportiv care, medaliat cu aur  la Campionatul Mondial de KARATE Shotokan WSF Bulgaria -  Varna, 28-30 aprilie 2017, a urcat pe podium imbracat cu tricoul lui Irinel Barbu.

Locul 2 a revenit sportivului Gogolosi Bogdan - Viespe, Universitatea Craiova, 

Pe Locul 3 s-a clasat sportivul Ciprian Budui -  Sportul Studentesc Bucuresti.

Nici fetele nu s-au lasat mai prejos si dupa o lupta stransa, pe podium au urcat sportivele:

Locul 1  Matei Ioana -Rapid
Locul 2  Sandu Stefania - Sportul Studentesc
Locul 3 Constantoin Roberta - Rapid.

Evenimentul a fost organizat de CS Otopeni Karate, cu sprijinul Primariei Otopeni si sponsorizat de AKA Group Security  - reprezentata de Sensei Lucian Baroiu.

Felicit toti sportivii care au participart la " Memorialul Irinel Barbu" pe sportivii de la CS Otopeni Karate, cat si pe antrenorii lor, Sensei Lucian Baroiu si Sensei Iacob Marius, pentru performante, dar mai ales pentru gestul lor iesit din comun, de a mentine vie in sufletele noastre memoria celui ce a fost Irinel Barbu.

" Din codru rupi o rămurea,
Ce-i pasă codrului de ea!
Ce-i pasă unei lumi întregi
De moartea mea!:...

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/ … e=5A0CB618

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/ … e=5A0CECBF