1

Topic: Niky Cotelici - Paun Ionut Alexandru Campion Mondial la Karate

In exclusivitate pentru MCP Press Agency - Niky Cotelici

Un gest de onoare - un meci inchinat memoriei sportivului Barbu Irinel

Interviu cu un Campion Mondial   Paun Ionut Alexandru

In perioada 28-30 aprilie 2017, in Varna, “asa numita” capitala maritima a Bulgariei s-a desfasurat Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF,
Evenimentul se anunta a fi un adevarat regal de performante sportive, adunand la deschidere peste 30 de tari din lume si aproximativ 1500 de intrari pe probele competionale, la categoriile: copii, cadeti, juniori, veterani si seniori.

Imnul Romaniei a fost intonat pentru romanul Paun  Ionut - Alexandru, Campion Mondial!

De la inaltimea locului 1 Mondial, l-am rugat pe Ionut sa ne spuna cateva cuvinte:

Niky Cotelici:  Ai participat la Campionatul Mondial de Karate, Alex, este primul tau campionat mondial?

Paun Ionut-Alexandru: Nu, este al doilea campionat mondial wsf, si am mai participat in 2016 la campionatul mondial WKF de la Linz Austria.

Niky Cotelici:  Cati participanti au fost? A fost o lupta grea?

Paun Ionut-Alexandru: Au fost aproximativ de 700 de participanti si da,  lupta a fost stransa atat la individual cat si la echipe,  unde am concurat in finala in fata echipei Turciei.

Niky Cotelici:  Ai urcat de 3 ori pe podium, ce transmite un campion mondial sustinatorilor lui?

Paun Ionut-Alexandru: "Sunt bucuros pentru rezultate , atat pentru medaliile de la individual cat si pentru locul intai la echipe , cu atat mai mult cu cat inca nu mi-am revenit dupa teribila pierdere pe care am suferit-o in urma cu numai doua saptamani .L am simtit aproape pe Iri si ii dedic aceste medalii.Multumesc.
Tin sa precizez ca acesta a fost un campionat mondial de stil ( World Shotokan Championship )
De maine la sala de antrenament! Vreau sa ma pregatesc serios pentru Openul Austrie de peste 2 saptamani si sa am o evolutie buna! Slabire , munca si seriozitate!

Multumesc antrenorilor mei Lucian Baroiu si Marius Iacob ,colegilor mei ,precum si celor care au facut posibila participarea la acest concurs.Oss!

Niky Cotelici: Te felicitam si noi, cei care te-am sustinut de acasa si iti multumim ca ai facut ca inca o data, imnul intonat sa fie cel al Romaniei si iti dorim mult succes si sa ne incanti inima cu inca o victorie!

Hai Romania!

Ionut a facut un gest deosebit, care a ridicat toata sala in picioare, in lacrimi. A imbracat tricoul lui Irinel Barbu, colegul care a decedat in urma cu doua saptamani intr-un tragic accident si i-a dedicat lui, victoria!

Iti multumim, Alex!

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/ … e=5907EFCC