1

Topic: Masca pentru dinți care va lăsa stomatologii fără lucru!

Masca pentru dinți care va lăsa stomatologii fără lucru! Doar 4 ingrediente…
Din păcate cariile sunt cea mai răspândită problemă ce afectează dinții. Acest proces de distrugere a smalțului dentar este deseori însoțit de dureri puternice.
Astăzi, vă propunem un remediu extraordinar care vă va ajuta să preveniți și să stopați răspândirea acestei afecțiuni. Dar să nu credeți că folosind doar acest remediu veți scăpa pentru totdeauna de problemele dentare.
Pentru a avea efectul dorit ar trebui să schimbați regimul alimentar. Să consumați mai multe lactate, verdețuri, nuci, ouă, produse de mare. Doar alături de o alimentație corectă puteți avea dinți sănătoși și rezistenți.
Cum se tratează cariile
Aveți nevoie de
 1/4 linguriță de ulei de cocos natural
 1/4 linguriță de turmeric
 2 picături de ulei esențial de cuișoare
 1/4 linguriță de sare de mare
Mod de preparare
1. Amestecați toate ingredientele până la omogenizare, apoi puneți puțin amestec pe periuța de dinți și curățați dinții.
2. Nu clătiți dinții imediat, lăsați amestecul să acționeze 2-3 minute. După care spălați-vă pe dinți cu pastă de dinți obișnuită.
Efetul acestui remediu este pe termen lung, iar folosindu-l în permanență, de 2 ori pe zi, veți scăpa cu ușurință de problemele de sănătate dentară.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

http://ampress.ro/masca-pentru-dinti-ca … ngrediente