1

Topic: Sarbatoare la Garnizoana Targu Jiu - Niky Cotelici

Sursa: Niky Cotelici - MCP Press Agency

Sarbatoare la Garnizoana Tg Jiu - La multi ani, domnule comandant!
Comandantul Garnizoanei Tg Jiu isi aniverseaza astazi ziua de nastere.
O personalitate activa si des intalnita, col Marin Bran se implica cu succes in toate actiunile si evenimentele organizate de armata sau municipalitate:
- Reprezentanții Garnizoanei Târgu-Jiu au mers la cei 22 de veterani de război care trăiesc în Târgu-Jiu, pentru a le oferi înscrisuri de onoare. „
- „Este un gest simbolic şi un moment prin care apreciem, încă o dată, jertfa, onoarea şi solidaritatea bravilor veterani de război şi a miilor de soldaţi români care şi-au dat viaţa pe fronturile din întreaga lume. Ne exprimăm deosebita preţuire faţă de eroii gorjeni căzuţi pe câmpurile de luptă, dar şi faţă de eroii care astăzi se află printre noi - veterani de război, şi le mulţumim pentru activitatea impresionantă desfăşurată în acest sens, asigurându-i de sprijinul pe care Garnizoana Târgu-Jiu îl va acorda de fiecare dată cu înţelegere, ataşament şi consideraţie”, arată comandantul Garnizoanei Târgu Jiu, col. ing. Marin Bran.
-În acest context, vineri 21.08.2015, Comandantul Garnizoanei Târgu-Jiu, dl. Col. ing. Marin BRAN, însoţit de militari, a mers la domiciliul dl. General maior (ret.) prof. Constantin ISPAS, la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani.
- „Cu această ocazie, se va organiza un Atelier de prezentare a armamentului şi muniţiei de infanterie, precum şi a tehnicii de artilerie terestră şi antiaeriană din dotarea Armatei Române. În cadrul expoziţiei de armament, muniţie şi tehnică militară, Biroul de Informare Recrutare, din cadrul Centrului Militar Judeţean Gorj va organiza un atelier de promovare a carierei militare”, a declarat colonelul Marin Bran, comandantul Garnizoanei Târgu-Jiu.

Sa fim si noi alaturi de domnul comandant si sa ii uram viata lunga si putere de munca!
La multi ani!