1

Topic: COMUNICAT: Alianţa LEGE şi ORDINE cere UP a Primului Ministru

COMUNICAT: Alianţa LEGE şi ORDINE cere urmărirea penală a Primului Ministru

Alianţa Lege şi Ordine, cere Preşedintelui României să pună în aplicare obligaţiile sale constituţionale reglementate la art. 109 alin.2, faţă de Premierul Victor Ponta.
Acest text constituţional îi dă dreptul Preşedintelui să ceară Urmărirea Penală a miniştrilor aflaţi în funcţie. Mai mult, dacă s-a declanşat UP, Preşedintele Traian Băsescu poate cere suspendarea din funcţie a ministrului.
ALO cere UP a Primului Ministru, în urma afirmaţiilor publice făcute de Preşedintele Băsescu la adresa lui Victor Ponta, despre care a afirmat că este CORUPT!

Corupţia este demascată de: preşedintele ţării, reprezentanţii mass-media şi protestatari.
https://www.youtube.com/watch?v=cpyl5hgYrDQ

O asemenea afirmaţie este foarte gravă şi drept urmare ALO (www.aliantalegesiordine.ro) cere Preşedintelui României să aplice de urgenţă prevederile art.109 alin.2, din Constituţie.

De altfel, în cel mai scurt timp ALO va formula o acţiune penală împotriva Guvernului României pentru GENOCID!

Sursa MCP Press Agency, Mihai Georgevici

2

Re: COMUNICAT: Alianţa LEGE şi ORDINE cere UP a Primului Ministru

COMUNICAT: Alianţa LEGE şi ORDINE cere urmărirea penală a Primului Ministru

https://www.facebook.com/pages/Alo-Aici … 6689429897

3

Re: COMUNICAT: Alianţa LEGE şi ORDINE cere UP a Primului Ministru

Astăzi este Ziua Internațională Anticorupție.

Sloganul ales de Națiunile Unite pentru acest an este “Zero corupție.100% dezvoltare”. Comisarului european pentru afaceri interne, Cecilia Malmstrom, definea într-o declarație publică fenomenul corupției: "Corupţia este o boală care distruge ţările din interior. Afectează structurile culturale, politice şi economice ale societăţii, subminând încrederea în instituţiile democratice şi slăbind legitimitatea conducerii politice”.

https://www.facebook.com/monicaluisa.macovei

4

Re: COMUNICAT: Alianţa LEGE şi ORDINE cere UP a Primului Ministru

Luigi Albu

Adevărul iese mereu la iveală şi nu trebuie să-l uităm! (momentul decembrie 1989)

Adevărul iese mereu la iveală, întotdeauna dezamăgind pe cei care, ascultându-l, află deodată că ei cunoşteau lucrurile în mod diferit, total altfel, sau chiar taman invers. Acesta este şi cazul evenimentelor din decembrie 1989 din România, evenimente în care au murit - în Timişoara, Bucureşti, Cluj - sute de compatrioţi şi care, aduse în lumina adevărului, ne obligă pe noi românii, pe criteriul demnităţii, mai întâi la asumarea unei mari şi tragice erori colective şi apoi la corectarea ei, atât cât se mai poate, ţinând cont că victimele din decembrie 1989 nu pot fi înviate.

Pe aceste criterii, al adevărului şi al demnităţii, trebuie cît mai curând să recunoaştem, mai întâi faţă de noi înşine şi apoi faţă de întreaga lume, faptul că evenimentele din decembrie 1989 nu reprezintă - din punct de vedere logic, legic şi istoric - o revoluţie, aşa cum în mod propagandistic au declarat ţării şi lumii întregi "emanaţii ei", aceeaşi cu cei care au ticluit-o în chip satanic, "justificând-o" prin crime înfiorătoare comise împotriva propriului lor popor, în cadrul unui scenariu minuţios şi diabolic.

---------------------

"D-le Sergiu, eu comand o unitate de luptă, nu filmez"...

"Întreaga dezordine a fost bine gîndită. O regie perfectă. Diversiune si haos. Doar aveau pe cineva expert în regie..."

"Întîmplător, mi-am aruncat o privire si pe celebrul dosar de urmărire informativă cu numele de cod "Corbii". Cine credeti că apărea în dosar alături de generalii Serb, Militaru, Vasile Ionel, Keller Paul?

Domnii Iliescu, Mazilu, Gelu Voican-Voiculescu si altii. De ce a fost chemat colonelul Gheorghe Trosca, sef de Stat Major la USLA în '89, în fata MApN si împuscat? Pentru că, printre altele, a instrumentat "Dosarul Corbii".

"Corbul" (generalul Militaru) si altii nu l-au iertat. Păcat. Era un mare patriot. L-am cunoscut personal. Si-a slujit tara cu credintă. Oare asta să fie soarta militarilor patrioti? Unii împuscati, altii aruncati în închisori? Iar comandanti care au tras la Timisoara, unii, iar altii, care au călcat în zilele de 21-22 decembrie '89 demonstrantii cu TAB-urile, acum sînt generali cu 3 si 4 stele în fruntea Armatei Române."

Colonel (r) Ion Nicolescu,
fost comandant al Brigăzii 7 Mc. Gri

http://www.cotidianul.ro/memoriul-colon … cu-204733/
Au angajat asasini pentru a ucide cetățeni ai României-1989 Dec. - Info ROR

https://www.facebook.com/groups/2596861 … 5/?fref=ts