1

Topic: Sunt sigur că noi (ALO) vom reuşi!

Acest videoclip a fost postat în ziua de 1 decembrie 2013, Ziua Naţională a României, pe "Facebook" la GRUPUL NA'ŢIONAL "ALIANŢA LEGE ŞI ORDINE (ALO)" şi conţine înregistrări filmate de la postul de televiziune RTV.

Stimaţi concetăţeni,

Au trecut aproape 24 de ani de la revoluţia din decembrie 1989. In acesti ani a fost construita o clasa politică bazată pe principii anormale. S-au perindat la conducerea Romaniei multe guverne de diverse coloraturi politice. A existat vre-un guvern post-decembrist care sa NU fi disponibilizat muncitori sau funcţionari publici? A existat vre-un guvern post-decembrist care sa NU fi împrumutat bani de la FMI, Banca Mondială sau alte instituţii financiare internaţionale făra a fi benefic naţiunii ci doar intereselor personale sau a unor grupuri politice? A existat vre-un guvern post-decembrist care sa NU fi tăiat salarii? A existat vre-un guvern post-decembrist care sa NU fi mărit preţurile utilităţilor doar pentru a face rost de bani unor grupări infracţionale? A existat vre-un guvern post-decembrist care sa NU fi promovat corupţia păna la cele mai inalte funcţii din stat?
Dacă pana aici nu aţi găsit raspunsuri pozitive inseamnă ca a venit timpul sa construim impreuna o nouă clasă politică. E timpul să oprim distrugerea sistematică şi să reconstruim social, economic şi politic această ţară!
Alianţa Lege şi Ordine vă propune un dialog deschis şi un parteneriat corect!
Vă invităm alături de noi sa reconstruim Romania!

https://www.facebook.com/groups/partidulalo

https://www.youtube.com/edit?o=U&vi … 63XLHTulik

Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger