1

Topic: Gândeşti că poate Chevron (al Americii) să se-npiedice de-un Ponta?

…Gândeşti că pot reprezentanţii Chevron (ai Americii)  să se-npiedice de-un premier (al României)?

Vă recomand să citiţi un articol interesant în care se precizează:
"Puterea Mondială va fi a aceluia care va controla resursele energetice"

România şi Noua Ordine Mondială - surse necunoscute de energie în Munţii Bucegi

Trezirea Conştiinţei: ... "Viaţa înseamnă a transforma constant în lumină şi în flacără tot ceea ce suntem şi tot ce întâlnim" - Friedrich Nietzsche ... "Îmi este greu să cred că acelaşi Dumnezeu care ne-a dotat cu simţuri, raţiune şi intelect ne-a făurit astfel încât să le uităm menirea" - Galileo Galilei

Şi totuşi,

"România va fi recunoscută ca fiind pilonul de spiritualitate în noua ordine mondială a lumii, dând poate peste cap toate planurile marilor puteri care vor să obţină supremaţia numai prin controlul resurselor planetei, uitând cu totul de spirit".

http://trezirea-constiintei.blogspot.ro … surse.html

Iată cum premierul Victor Ponta reuşeşte să spună adevărul mult aşteptat, numai în deplasare, pe continentul SUA 
(în speranţa că în acest fel, românii vor scăpa cât mai rapid de sărăcie şi bineînţeles, în acest fel a pus-o,

va fii uns cu sprijinul americanilor,

noul preşedinte al României:

Victor Ponta a luat decizia pe care o aşteptau toţi pesediştii

"Nu mă interesează să am o majoritate fără PNL, mă interesează ca în cadrul comisiei şi al Parlamentului să se ia o decizie clară, ce facem, în general, cu exploatările de resurse naturale, nu doar pentru Roşia Montană, facem sau nu facem, ne dezvoltăm ca ţară sau nu ne mai dezvoltăm. De aceea au fost cele 30 de zile de prelungire ale (n.r. - activităţii comisiei) pentru ca în cadrul comisiei să se discute nu la modul populist, sau cum ar da bine la televizor, sau cum o să se bucure manifestanţii din stradă", a punctat premierul.

http://www.libertatea.ro/detalii/artico … 68641.html

Ponta, dupa discutia cu Chevron: Guvernul sprijina gazele de sist. In final, va ramane doar o minoritate radicala
Seful Guvernului a sustinut declaratia la Washington, la finalul unei intalniri cu reprezentantii companiei americane Chevron.El a aratat din nou ca, pentru Romania, independenta energetica este un obiectiv strategic national, care poate fi atins prin folosirea resurselor conventionale, inclusiv cele din Marea Neagra, dar si printr-un sprijin pe care Guvernul este foarte hotarat sa il acorde tuturor explorarilor de resurse neconventionale, de gaze de sist, efectuate in Romania nu doar de compania americana Chevron, ci si de alte companii, atat timp cat sunt respectate toate standardele de mediu.

http://stiri.astazi.ro/stire-ponta-dupa … 54643.html

Aşadar, la fel ca pe vremea lui Caragiale, curat...

Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger

2

Re: Gândeşti că poate Chevron (al Americii) să se-npiedice de-un Ponta?

ALO, cere DEMISIA Guvernului PONTA.

Guvernul iresponsabil PONTA, intentioneaza sa mareasca de la 16 la 22% cota unica.

Aceasta masura reprezinta clar o lovitura in plex pentru majoritatea romanilor, reprezinta falimentarea si condamnarea Romaniei. Incompetenta acestei guvernari USL, coruptia, evaziunea este de necontrolat. In loc ca acest guvern de incompetenti, sa ia masuri gospodaresti si eficiente de colectare a impozitelor si taxelor( care sunt recupetate doar in procent de 33%) returnarea TVA-ului cu dedicatie genereaza o pierdre de cca 10 miliarde de euro. Guverne incompetente de a repune pe picioare economia singura conditie de crestere a nivelului de trai.

In caz de criza dle Prim ministru Ponta se scad impozitele, se scade TVAul, se acorda facilitati fiscale, se scad cheltuielile bugetare. Nu se arunca miliarde de euro pe o infrastructura mai scumpa fata de oricare tara din lume. Unde sunt serviciile secrete, unde este Parchetul General si DNAul unde este Curtea de Conturi, unde este Presedintele Romaniei care trebuie sa treaca la aplicarea art 109 alin 2 din Constitutie. Dar vinovati de aceasta situatie sfidatoare ale guvernelor USL PDL UDMR PC, sunt romanii care nu merg la vot, sunt romanii care se lasa cumparati cu un mic si-o bere in ziua votului si voteaza propria prabusire si viata mizerabila!

ALO este solutia prin conducerea sa pledeaza pentru seriozitate, competenta, patriotism si viziune pragmatica!

Uniti si impreuna vom reusi sa dam restart Romaniei!

https://www.facebook.com/avocatgheorghe … ion=stream

WWW.aliantalegesiordine.ro

3

Re: Gândeşti că poate Chevron (al Americii) să se-npiedice de-un Ponta?

Răspunsul viitorului preşedinte al României la interviul cu MCP Press Agency

https://www.youtube.com/watch?v=vJnyWW3OCiU