1

Topic: ALO se aude tot mai tare! E ultima speranţa pentru romanii...

ALO se aude tot mai tare! E ultima speranţa pentru romanii liberi, independenti politic!

Va prezentam cateva imagini video de la "GREVA FOAMEI" din Bucuresti, de la km. 0, unde protesteaza tot mai multi cetateni impotriva conducatorilor politici ai zilelor noastre.
Incepand cu luna septembrie, in aceasta zona, un numar din ce in ce mai mare de protestatari manifesteaza cu lozinci si isi exprima dezacordul fata de actuala clasa politica, solicitand schimbarea liderilor aliantei USL, care au reusit sa nemultumeasca intreaga populatie. 
In acest videoclip urmariti afisele expuse si aprecierea facuta de Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD, actual consultant politic, in ziua de ieri 13 septembrie a.c. la postul de televiziune "Realitatea", la emisiunea: "CRIN AMENINTA CU RUPEREA USL"

ALO BUCURESTI la raport!
Intr-o atmosfera relaxata org. ALO Bucuresti a primit noi membri. Presedintele executiv-Grl (R) Ctin Bartolomeu Davoiu a facut un bilant al activitatilor depuse constatandu-se cu satisfactie indeplinirea conditiei de strangere a cel putin 700 de semnaturi din 18 judete. Deci am intrat in linie dreapta cu aceasta cerinta stricta a legii partidelor in vederea inregistrarii ALO la tribunal. Multumesc tuturor prietenilor FB care s-au implicat in actiunea de strangere a semnaturilor. Practic mai avem de strans cca. 5000 de semnaturi si ne vom inregistra. Rog toti prietenii FB sa se implice ca si pana acum in finalizarea actiunii de strangere a celor 25.000 de semnaturi. Impreuna, uniti si informati vom reusi sa dam Restart Romaniei pentru romani!

https://www.facebook.com/avocatgheorghe … ment_reply

A început numărătoarea inversă, ne trebuie lege şi ordine!
http://comunicatpentruromani.blogspot.r … sa-ne.html

https://www.youtube.com/watch?v=7hXeObK … =autoshare