1

Topic: De ce militarii în rezervă ne cheamă să ne alăturăm patrioţilor?

Romania – colonie in Noua Ordine Mondiala. De ce a avut loc lovitura de stat din 1989 si asasinarea lui Ceausescu (nom37)
Posted on 13/09/2013 by Emilian

Romania - colonie in Noua Ordine Mondiala. De ce a avut loc lovitura de stat din 1989 si asasinarea lui Ceausescu imperialismul american globalizare sistem mondial colonii ale statelor unite SUARecomand citirea unui articol care prezintă pe scurt situaţia României, ca şi colonie în Sistemul colonial mondial pus la punct de către elite – cei care conduc lumea din umbră. Ceauşescu a fost înlăturat prin lovitura de stat din ’89 + asasinat pentru ca România să fie cucerită, colonizată, epuizată de resurse şi industrie, îndobitocită şi distrusă. Redau mai jos câteva pasaje dintr-un articol scris de un colonel în rezervă al României:

ROMÂNIA, PARTE COMPONENTĂ A SISTEMULUI COLONIAL CONCEPUT DE NOUA ORDINE MONDIALĂ (sursa AICI, originară AICI) – de citit întreg articolul!

Pentru noi, românii, totul a început în decembrie 1989, atunci cînd o mînă de agenţi ai unor puteri străine a profitat de nemulţumirea, absolut justificată, a românilor şi a declanşat o lovitură de stat care, prin haosul creat, a facilitat acestor diversionişti drumul spre înalta societate. În entuziasmul înlăturării lui Ceauşescu şi a potentaţilor de atunci, românilor nici nu le trecea prin cap ce avea să-i aştepte peste numai cîţiva ani.

Acesta a fost punctul de pornire spre distrugerea controlată a României, pentru că – şi evenimentele ulterioare aveau să o confirme – ţara noastră reprezenta o frînă în calea planului de globalizare – practic, o nouă formă de colonizare a unor state mici, dar bogate în resurse naturale.  Detalii în continuare:

În acest sens, un om de afaceri american, bun cunoscător al economiei româneşti socialiste, afirma în mod sincer şi dezinteresat că pe timpul lui Ceauşescu România era ca un pepene mare şi copt, din care toţi încercau să muşte, dar nu reuşeau, oricît de îmbietor era şi în ciuda eforturilor depuse, pe cînd după decembrie 1989, odată tăiat în felii, oricine a putut să se înfrupte cu uşurinţă.

România este o biată colonie americană, condusă de nişte lachei jalnici, dornici de putere şi îmbogăţire, dispuşi să facă orice, inclusiv să-şi trădeze ţara, pentru a se afla în zona de vîrf a puterii. Aceştia se încolonează regulat la poarta Ambasadei americane, pentru a pupa poala“ mesagerilor stăpînirii de peste Ocean şi pentru a se plînge, a se bîrfi reciproc sau a primi ordine, pe care îşi iau angajamentul că le vor executa întocmai şi la timp în schimbul unor beneficii personale.

În fapt, ţara noastră nu a fost niciodată un partener cu drepturi egale pentru americani, ci doar un aliat conjunctural, în funcţie de interesele de moment ale Statelor Unite.

În timp, şi mai ales în ultimii ani, a devenit tot mai evident că Statul Român şi-a pierdut constant din atributele specifice, transformîndu-se într-o entitate dirijată de puteri străine prin intermediul politicienilor autohtoni. Obiectivul principal: subjugarea Neamului Românesc. Mijlocul de atingere a acestui obiectiv: lichidarea capitalului românesc. Distrugerea capitalului românesc, aflat şi aşa la limita supravieţuirii, va da frîu liber tăvălugului globalist, atît din punct de vedere economic, cît şi din punct de vedere cultural – spiritual.

Reţetele din anii 90 prescrise de Banca Mondială în materie de industrie, agricultură, bănci, sistem energetic şi transport feroviar au fost urmate cu scrupulozitate şi rezultatele au fost maxime. În cîţiva ani, industria existentă a fost demolată şi nimic nu s-a pus în loc. Agricultura a fost desfiinţată şi România, una dintre ţările cu pămînturile cele mai bune din Europa, trăieşte din importuri masive de produse agroalimentare. Sistemul energetic a fost dezmembrat. Pentru a fi admisă în spaţiul Schengen, România va trebui să pună pe masa bogaţilor tot ce i-a mai rămas în cămara şi aşa sărăcăcioasă. Dar pentru că a îndrăznit să afirme că nu mai are nimic de oferit la privatizare, FMI a răspuns: Ba mai aveţi!“. Aşa că a impus Guvernului României să includă în noul acord obligativitatea de a privatiza şi ultimele perle“ care au mai rămas în coroana României – OLTCHIM, CEC, TAROM şi Poşta Română, precum şi pachetele de acţiuni pe care le mai deţine la Petrom, Transgaz şi Transelectrica. Şi, ca umilinţa să fie totală, în cadrul aceluiaşi acord Guvernul României se obligă să liberalizeze preţurile la energie şi gaze naturale.

Pentru a salva această ţară şi neamul nostru românesc, alăturaţi-vă adevăraţilor patrioţi, singurii care au demonstrat constant cinste şi loialitate, patriotism şi devotament!     Colonel (r) DAN ZAMFIRESCU

http://ceicunoi.wordpress.com/2013/09/1 … scu-nom37/

ALO se aude tot mai tare! E ultima speranţa pentru romanii liberi, independenti politic!
http://www.youtube.com/watch?v=7hXeObKeFaI


"ALO" MANIFEST: ÎMPREUNĂ VOM REUŞI SĂ SCHIMBĂM ROMÂNIA
http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=9024#p9024


Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger

2

Re: De ce militarii în rezervă ne cheamă să ne alăturăm patrioţilor?

Colonel (r) Vasile Zarnescu (SRI) – S. C. RMGC nu mai exista de drept din decembrie 2009

14 septembrie 2013 de deveghepatriei

colonel-vasile-zarnescuAfacerea Roşia Montană este construită pe o ilegalitate

„Societatea comercială RMGC nu mai există de drept din decembrie 2009“


Într-un interviu acordat în 25 iulie 2011 site-ului cotidianul.ro, avocatul Gheorghe Piperea, specializat în probleme de insolvenţă judiciară, a explicat cum afacerea „Roşia Montană“ este construită pe o ilegalitate.

***

De aproximativ o lună de zile, în contextul exploziei preţului aurului, a devenit tot mai evident faptul că iniţiatorii proiectului minier de la Roşia Montană, precum şi autorităţile române se grăbesc să demareze exploatarea preţiosului zăcământ din Apuseni.

Cei de la Roşia Montană Gold Corporation au dat năvală din nou pe televiziuni şi în presa scrisă cu o sumedenie de materiale publicitare extrem de bine plătite, iar puterea actuală – susţinătoare ferventă a exploatării aurului din Apuseni, rezolvă şi ultimele probleme care mai stăteau în calea canadienilor de la Gabriel Resources. În acest sens poate fi explicată şi brusca răsucire a udemeriştilor, care până mai ieri erau adversari înverşunaţi ai acestui proiect.

Însă, o chestiune esenţială privind proiectul exploatării aurului de la Roşia Montană nu s-a luat în calcul şi nimeni nu discută despre ea. Această imensă inginerie financiară în care România este spoliată nemilos se construieşte pe o ilegalitate mai mult decât evidentă. Anume că, Roşia Montană Gold Corporation este o structură a cărei dizolvare/lichidare judiciară ar fi trebuit făcută  încă din anul 2009!  Conform unei decizii a Justiţiei române. Pentru a afla mai multe amănunte despre această veroasă afacere, cotidianul.ro a stat de vorbă cu avocatul Gheorghe Piperea, specializat în probleme de insolvenţă judiciară.

Cotidianul.ro: Domnule avocat Piperea, în 2009, Tribunalul Alba Iulia a dat o hotărâre în urma căreia societatea RMGC trebuia lichidată sau dizolvată. Care sunt temeiurile juridice ale acestei decizii date de instanţa de la Alba?

Av. Gheorghe Piperea: Trebuie să precizez că, într-adevăr, această societate comercială, RMCG, trebuia desființată încă din data de 31 decembrie 2009. Legea societăţilor comerciale spune că orice persoană interesată poate să ceară constatarea de drept a lichidării unei societăţi în cazul în care se constată că pierderile pe care le are societatea respectivă depăşesc jumătate din activul net contabil..

Ei bine, istoria societăţii RMCG este aşa: În 2008, cei de la RMCG au convocat o adunare generală a acţionarilor, la care statul român (acţionar la vremea aceea cu 19 la sută, prin Minivest Deva) nu a participat. De altfel, domnii de Mininvest Deva nu au participat niciodată la nici o şedinţă a acţionarilor de la RMCG. La acea adunare generală a asociaţilor, cei care manageriază RMCG au spus că pierderile companiei sunt atât de mari, aproape 650 milioane ron, încât se impune de urgenţă investirea unor sume mari de bani în firmă. Statul român, în baza celor 19 procente din companie pe care deţinea atunci, era obligat să facă o infuzie de capital de aproximativ 115 milioane ron, bani pe care evident că Minivest Deva nu i-a avut. Şi aşa dăduseră pe nimic celor de la Gabriel Resources concesiunea de la Roşia Montană, chestiune care s-a întâmplat în anul 1999 (în vremea în care ministrul Industriilor era P.D.L.-istul Radu Berceanu – n. red.).

Revenind la chestiunea dizolvării juridice a RMGC, trebuie spus că societatea cu pricina, constatând că a ajuns la asemenea pierdere financiară care depăşeşte activul net contabil, a convocat acea adunare generală a acţionarilor, în care ar fi trebuit ori să constate că societatea trebuie închisă, lichidată, ori că trebuie continuată, dar numai în două condiţii mari şi late: reducând capitalul social până la nivelul activului net contabil sau reconstituind capitalul social. Atenţie, este vorba despre reconstituirea capitalului social şi nu despre majorarea capitalului social! Este o diferenţă esenţială între cele două operaţiuni. Reconstituirea capitalului social presupune, conform legii în vigoare, aducerea capitalului social la un nivel echivalent cu jumătate din valoarea activului net contabil.

- Bun, şi acţionariatul RMGC ce a făcut, ce cale a ales în privinţa acestor pierderi financiare uriaşe?

- Evident că cei de la Roşia Montană Gold Corporation nu au făcut nici reducere de capital social şi nici reconstituire de capital social. De reducere nici nu s-a pus problema, iar reconstituirea de capital social presupunea că trebuiesc aduşi nişte bani de acasă, ca să explic cât mai simplu. Domnii de la RMGC au apelat, însă, la o şmecherie şi au majorat capitalul social, atenţie, fără a aduce vreun ban. Au luat nişte creanţe pe care ei, ca acţionari majoritari le au şi le-au convertit în acţiuni.  Adică ce au făcut ei?! Au hotărât să apară în documentele contabile cum că acţionarul majoritar al RMGC, respectiv Gabriel Resources să apară cu diverse sume de bani pe care le-ar fi împrumutat de-a lungul timpului companiei. Evident că lucrurile au decurs relativ simplu, s-au fabricat nişte documente care au fost introduse ulterior în contabilitatea firmei de la Roşia Montană, şi ia uite cum le-a apărut canadienilor o mare şi frumoasă creanţă pe care au convertit-o în acţiuni. Nici măcar un leu cash nu a fost adus ca participaţie la această majorare de capital social..

De altfel, puteţi vedea în încheierea de şedinţă de la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Alba, din 29 decembrie 2009, în care a fost respinsă decizia de majorare a capitalului social, sunt trecute toate aceste întâmplări. Respingerea dată de instanţa de la Alba a devenit irevocabilă. Iar instanţa a spus cât se poate de clar şi de simplu: „Această majorare de capital este nelegală, întrucât se încalcă articolul 201, alineatul II, din lege. Nu e o creanţă certă, nu aţi dovedit nici un moment că aţi dat realmente acele sume de bani societăţii RMGC, aşadar nu se poate lua în discuţie majorarea capitalului social şi transformarea unei creanţe care, în fapt, nu apare nicăieri în acţiuni“.  Tot în acea decizie irevocabilă – sublinie, irevocabilă – instanţa de la Alba a mai spus un lucru: „Acţionarul principal de la RMGC nu a respectat dreptul acţionarului minoritar (statul român, prin societatea Mininvest Deva) de a spune da sau nu la această majorare de capital social. Şi nu numai că nu au fost respectate drepturile societăţii Mininvest Deva, dar nici măcar nu a fost convocată, conform legii, adunarea generală a acţionarilor“.

- Care au fost urmările concrete ale deciziei date de Tribunalul Alba?

- Fireşte că cei de la RMGC au făcut o nouă cerere de menţiuni pentru majorarea capitalului social, iar, între timp, onor Guvernul României, în 2010, a schimbat legislaţia privind Registrul Comerţului, eliminând din lege prevederea conform căreia un judecător delegat trebuie să se pronunţe pe legalitatea unei cereri de majorare de capital social, această competenţă revenind doar directorului Registrului Comerţului din județul respectiv. Mai pe româneşte spus, Guvernul a scos Justiţia din joc în privinţa pronunţării pe legalitatea unor cereri făcute de societăţile comerciale. Dar, staţi aşa, că asta nu e tot! Culmea este că această nouă cerere făcută de RMGC de majorare a capitalului social a fost din nou respinsă, chiar şi aşa, în condiţiile în care guvernul netezise drumul către aprobarea majorării de capital social. Numai că de data asta, băieţii de la RMGC au apăsat butoanele potrivite şi, la recursul cerut de ei, conform noii legislaţii, au primit, în sfârşit, aprobarea pentru această majorare ilegală de capital social. Repet, majorare ilegală, ca să fie foarte clar pentru toată lumea!

- Statul român, respectiv Mininvest Deva, ce a făcut, cum şi-a apărat procentele?

- Minivest Deva nu a făcut nimic, probabil că asta era înţelegerea. De altfel, cu ocazia acestei majorării ilegale  de capital social, Mininvest Deva a mai rămas cu doar 0,6 la sută din acţiunile la RMGC.

- Înțeleg că există, în continuare, posibilitatea legală ca cineva, oricine, orice persoană interesată sau ONG interesat să poată cere în instanță constatarea lichidării/dizolvării de drept a societății comerciale Roşia Montană Gold Corporation.

- Da, corect! ONG-urile, persoane fizice sau chiar parlamentarii în nume propriu pot cere oricând instanţei constatarea încetării de drept a existenţei societăţii comerciale RMGC. A lichidării juridice a acesteia. Totul e să şi vrea cineva să facă acest lucru. Nu vedeţi că toată lumea implicată mai mult sau mai puţin în lupta împotriva derulării acestui proiect minier absolut scandalos, se fereşte să ia o poziţie mai dură sau să ia taurul de coarne şi să lupte până la capăt?! Pentru că, în justiţie, vă garantez că lucrurile s-ar desfăşura extrem de simplu – pentru că ilegalitatea comisă de AGA a RMGC este evidentă, şi succesul unei astfel acţiuni civile ar fi garantat. Nici un judecător cu mintea întreagă din România, desigur, pe fondul stârnit de importanţa unui asemenea proces, nu ar îndrăzni să încalce legea şi să dea altă decizie decât aceea de lichidare/dizolvare juridică a societăţii comerciale RMGC. Şi astfel s-ar pune definitiv punct uneia din cele mai scandaloase înşelăciuni din istoria României, comisă de o firmă, cu acordul sau chiar cu ajutorul autorităţilor române, în dauna interesul naţional.

- Din punct de vedere juridic există posibilitatea ca acei reprezentanţi ai statului care şi-au dat acordul sau chiar au ajutat la înfăptuirea acestui şir de ilegalități să suporte consecinţele penale ale faptelor lor?

- Teoretic da, dar nu aş vrea să mă pronunţ eu pe această chestiune. Vă spun doar atât, totul e să existe voinţă pentru aşa ceva. Şi ar mai trebui adăugat în acest sens încă ceva. Că pot răspunde penal şi aceia care au dat, odată cu concesiunea, şi hărțile importantului zăcământ minier de Roșia Montană. Pentru că trebuie spus foarte clar încă un lucru pe care mulţi evită să îl spună cu voce tare: la Roşia Montană, nu doar zăcământul de aur este important, ci, mai ales, cantitatea uriaşă de uraniu care se află acolo. Probabil că bătălia asta se dă nu atât pentru aur, deşi şi acesta nu e deloc de neglijat, mai ales acum, când preţul acestui metal preţios a urcat la cote uriaşe, ci, mai ales, pentru nepreţuitul uraniu din Apuseni..

La chestiunile explicate de avocatul Gheorghe Piperea, în legătură cu afacerea complicată de la Roșia Montană, mai trebuie adăugat un lucru deloc lipsit de importanță. În acţiunea de la Tribunalul Alba Iulia, RMGC a fost reprezentată în instanţă, dar şi ulterior de casa de avocatură Ţucă şi Asociaţii. Avocaţii de acolo, cei care îl reprezintă pe Traian Băsescu în toate acţiunile din justiţie. Ultimul proces în care această casă de avocatură l-a reprezentat pe Băsescu este procesul (pierdut de şeful statului) în care preşedintele României i-a cerut daune morale deputatului PSD Mugurel Surupăceanu, care îl acuzase de implicare în comerţul cu etnobotanice.

Parafrazând formula de salut a lui Mircea Badea, putem afirma – referitor la afacerea scandaloasă de la Roşia Montană –, că trăim în România, unde nimic nu e întâmplător.

25 iulie 2011

Cristina Horvat

Sursa: http://www.cotidianul.ro/gheorghe-piper … 09-152817/


Republicăm acest material vechi de doi ani pentru a atrage atenţia guvernanţilor şi parlamentarilor că  se află pe un butoi cu pulbere. Pentru că toţi guvernanţii au tergiversat problema lichidării acestei afaceri veroase numai pentru că au fost mituiţi de aceşti „investitori strategici“ escroci. Culmea este că şi unele posturi de televiziune, ca, de exemplu, Antena 3, deşi prezintă protestele din Bucureşti şi din alte oraşe, difuzează, de multă vreme, clipuri publicitare în favoarea escrocheriei de la Roşia Montană – ca dovadă că se înfruptă din banii de propagandă ai lor. O dovadă irefutabilă este clipul cu scîrba numită Sanda Lungu, de mai mult timp prezentă pe ecranul Antena 3. Întrebată de reportera clujeană Oana Moisil cum mai e cu croşetatul, nemernica i-a răspuns că ea „face călcîiul, iar voi faceţi laba“; Oana Moisil insistă: „La companie ce lucraţi?“ La care putoarea răspunde nonşalant: „Fut buha. Aceea fac“!

Acestui gen de „oropsiţi“ le ia, acum apărarea premierul „demagocrat“ – cum îl porecleşte generalul (r.) Aurel Rogojan – Victor Ponta. Şi de data asta Victor Ponta se dovedeşte a fi ipocrit, fariseu şi, evident, antiromân. Pe vremea cînd era contra proiectului Roşia Montană „fiindcă era contra lui Traian Băsescu“, a apărut acest interviul al avocatului Gheorghe Piperea. Ca jurist şi ca unul care contesta proiectul, era imposibil ca Victor Ponta să nu-l fi citit. De aceea, acum minte cu neruşinare. Şi acum se apără, chipurile, cu promisiunea făcută nevesti-si! Şi Traian Băsescu se apăra pentru greşeala că îl pusese pe ziaristul de-mîna-a-doua Elvis Săftoiu şef la S.I.E. pentru că nevestica lui îl rugase să-l facă şef acolo. Acum se dă de gol că nu este nici o diferenţă între guvernanţi din punct de vedere politic. Vedeţi de ce 90 la sută dintre parlamentarii şi dintre guvernanţii din toată această epocă sinistră, postdecembristă, trebuie puşi la zidul de la Târgovişte? Trebuie pregătită o nouă lovitură de stat – adică o revoluţie reuşită – în favoarea românilor, nu a „investitorilor strategici“ ca escrocii de la R.M.G.C., Bechtel, Chevron etc.!

De aceea, şi „oropsiţii“ de mineri – colegii de propagandă ai Sandei Lungu – care s-au ascuns în mină trebuie lăsaţi acolo! Să crape acolo, fiindcă tot se laudă că mor de foame, dacă nu sunt plătiţi de escrocii de la R.M.G.C.; sau să se apuce şi ei de croşetat.

Premierul Victor Ponta, dacă nu vrea să fie linşat de popor – fiindcă nu mai are de unde „să fugă“ cu elicopterul ca Nicolae Ceauşescu, elicopter în care l-au urcat cu forţa conspiratorii conduşi de trădătorul ex-general Athanasie Stănculescu –, ca fost procuror şi ca actual premier, trebuie să dea curs sugestiilor avocatului Gheorghe Piperea: să-i bage, prompt, la gherlă pe toţi escrocii – direcţi sau colaterali – din afacerea pernicioasă Roşia Montană, începînd cu „investitorii strategici“, cu slugile lor de la Mininvest Deva şi cu miniştrii care au facilitat tergiversarea lichidării acestei celei mai periculoase acţiuni contra României! După care să declare comuna Roşia Montană zonă calamitată şi să acorde o indemnizaţie de subzistenţă familiilor năpăstuite din localitate, cu excepţia celor care sunt angajaţii firmei falite şi ilegale R.M.G.C.!

Sau, cumva, dacă l-a avut de consilier pe pro-poponarul Remus Cernea, a fost „convins“ de ideea idioată execrată de ăsta că „Va fi democraţie în România atunci cînd la preşedinţia ţării va ajunge o lesbiană rromă”? (Vedeţi aici: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/ … tee.html). Cred că nu mai are nimeni dubii că premierul Victor Ponta, cu asemenea „consilieri“,  a apucat pe o cale greşită. Protestatarii contra escrocilor de la R.M.G.C. trebuie să-şi sporească energia şi numărul.

E posibil să-i alungăm pe aceşti guvernanţi şi parlamentari incompetenţi, venali şi corupţi.

13 septembrie 2013

Colonel (r.) Vasile Zărnescu

http://ro.altermedia.info

3

Re: De ce militarii în rezervă ne cheamă să ne alăturăm patrioţilor?

General Brigada (r) Aurel Rogojan (SRI) – Fondatorul unui nou concept – mistocratia

14 septembrie 2013 de deveghepatriei

aurel-rogojan1


Drogat de aburii puterii, cetăţeanul prim-ministru Victor Viorel Ponta îşi pierde, din ce în ce mai frecvent, dar şi mai periculos, controlul declaraţiilor publice, generând noi concepte ale puterii politice: „MIŞTOCRAŢIA“, „DEMAGOCRAŢIA“, „CLANOCRAŢIA“, „HABARNOCRAŢIA“, „ABUZOCRAŢIA“, ca să le numim doar pe cele de mai largă notorietate.

Demagocratul V. V. Ponta a primit puterea din mâinile poporului nu ca urmare a meteoriticei sale ascensiuni politice, susţinută prin mijloace mai mult secrete şi/sau oculte, decât prin calităţi personale ori merite în serviciul public, ci ca portavoce a unui slogan: „Jos Băsescu!“.

În acest context, nu avea rost să mintă, avansând numeroase promisiuni electorale, deşi ştia că nu are o strategie de relansare economică şi, pe cale de consecinţă, nici resursele financiare pentru câştigarea unei legitimităţi de durată.

Anterior primei sale înscăunări la Palatul Victoria, specialiştii, experţii şi consultanţii economici ai P.S.D. i-au prezentat o diagnoză corectă a stării economico-financiare şi resurselor de subzistenţă ale populaţiei, avertizându-l asupra necesităţii elaborării unui program de guvernare realist, inclusiv reconsiderarea aranjamentelor cu troica F.M.I.-Banca Mondială şi Organizaţia Mondială a Comerţului.

Presat de o pletoră de interesaţi, nu s-a lăsat sfătuit de „fosilele“ partidului, pe care le-a dat la o parte, împovărându-şi destinul politic cu înşelarea speranţelor populare.

Astăzi U.S.L. înseamnă insolvenţe, falimente, şomaj, incertitudine. Angajamentele cu care a luat puterea din mâinile poporului se dovedesc a fi un patent comun de demagogie politică.

Cel mai recent caz de mare minciună politică este relevat de controversa cu preşedintele, în legătură cu numărul şomerilor. Cifrele Institutului Naţional de Statistică exprimă dorinţele politice, nu realităţile existenţiale. I.N.S.-ul raportează o scădere a şomajului cu 9 la sută. Dar I.N.S.-ul nu a procesat numărul zecilor de mii de absolvenţi de liceu, intraţi direct în şomaj, şi i-a scos din evidenţa şomerilor pe cei care ies din perioada de acordare a ajutorului de şomaj, dar rămân, în continuare, şi fără loc de muncă, şi fără mijloace de subzistenţă.

Abuzocratul V. V. Ponta declara cu o nonşalanţă iresponsabilă pentru oricine are o patalama de atestare a studiilor juridice: „Cred că […] trebuie să mergem mai departe […] în a forma practic regiunile, chiar înainte de a primi statutul constituţional“ [s.n.] . Dar asta înseamnă o încălcare premeditată a Constituţiei României, pe care cetăţeanul Ponta a jurat la învestirea ca prim-ministru.

Cetăţene prim-ministru, vă invit să citiţi articolul 3 „Teritoriul din Constituţie“. Nu numai alin. 3, care prevede indubitativ că „Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe“, ci şi celelalte trei alineate. Poate aşa veţi înţelege gravitatea atentatului anticonstituţional pe care sunteţi pe cale să-l comiteţi, confundând unităţile teritoriale statistice [NUTS-urile] cu unităţile administrativ-teritoriale.

Clanocratul V. V. Ponta dezvoltă şi consolidează tradiţia familiilor politice transpartinice, bazate şi pe uniuni maritale, înrudiri prin alianţă, concubinaje, amântlâcuri şi alte asemenea combinaţii. Numind în înalte demnităţi soţii ori soţi, fii ori fiice, amante ori amanţi, fini ori naşi ai „celor cu banul“, prim-ministrul nu face altceva decât să transfere puterea unor clanuri şi să se înconjoare de propria camarilă.

Habarnocratul V. V. Ponta continuă să desemneze, ori să numească în funcţii publice persoane incompatibile, ca şi cum nu ar avea un departament guvernamental de resurse umane, ca şi cum nu ar fi asistat de serviciile de informaţii, în temeiul legal al obligativităţii verificării de securitate a candidaţilor la funcţii publice. În acest fel, parafrazându-l pe Petru Romoşan, vom ajunge, cât de curând, să securizăm ministerele şi celelalte agenţii guvernamentale ca „penitenciare VIP de maximă siguranţă“.

Miştocratul V. V. Ponta, în goana sa după simpatie, ne-a obişnuit să trateze chestiunile serioase nu cu tonul grav, oficial al unui prim-ministru, ci cu tonul zeflemitor al derbedeului de mahala, considerând, probabil, ca şi mentorul său în ştiinţa coabitării, că acesta este nivelul poporului căruia i se adresează. Eroarea îi poate fi fatală.

https://deveghepatriei.wordpress.com/20 … istocratia

http://ro.altermedia.info

4

Re: De ce militarii în rezervă ne cheamă să ne alăturăm patrioţilor?

Armele din spatele Roşiei Montane. Partea întâi
Rosia Montana Рошия Монтана румыния протест

Foto: EPA

Asistăm de câteva săptămâni la o avalanşă mediatică şi politică pe subiectul Roşia Montană, al cărui scop nimeni nu-l înţelege, declară Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni, licenţiat în ştiinţă militară la Academia de Înalte Studii Militare din Bucureşti-promoţia 1992.

E şi normal ca în România de azi important să fie cel care ţipă mai tare şi nu cel care are dreptate.

Potrivit site-ului http://luptapentrurosiamontana.wordpress.com/, Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) a difuzat pe posturile TV, numai în acest an, peste 3.000 de spoturi și inserții publicitare, două posturi fiind la distanță în capul listei: România TV (1.382 de reclame) și B1 (1.200 de reclame). Urmează GiGa TV, Realitatea Tv, Antena 3, TVR 1, Kanal D, Pro TV, Antena 1, Prima TV, National TV, etc.

În primele șapte luni ale acestui an, RMGC a beneficiat de 139 de reclame radio, în valoare de 58.518 euro, pe canalele Radio ZU, Kiss FM, Europa FM și Radio 21. Cel mai bogat an în publicitate radio de la RMGC a fost 2011, când s-au difuzat reclame pentru un volum de 426.052 euro.

În ultimii trei ani și jumătate, RMGC a cheltuit pentru publicitate către presa scrisă 5.443.663 euro. În 2012, publicația care a atras cel mai mare buget de publicitate de la RMGC a fost ziarul Evenimentul zilei, cu 183.900 euro. Anul 2011 a fost cel mai bogat în publicitatea de la compania Roşia Montana Gold Corporation pentru presa scrisă (2.746.451 euro).Publicațiile care au obținut în 2012 cele mai mari bugete de la această companie au fost: Evenimentul Zilei – 183.900 euro, Libertatea - 154.200 euro, Jurnalul Național – 140.500 euro, România liberă – 106.950 euro, Ziarul Financiar – 88.000 euro și Adevărul – 78.000 euro.

Prima întrebare care îmi vine în minte este aceea: de ce să cheltui o grămadă de bani pe publicitate dacă proiectul Roşia Montană e din cale afară de benefic pentru populaţia României? În condiţiile în care guvernul Emil Boc venit la putere după alegerile parlamentare din 2008 prin PD-L (2.312.358 voturi) şi UDMR (440.449 voturi) a fost favorabil proiectului Roşia Montană. La fel şi guvernul Victor Ponta - USL (PSD + PNL) care a primit 4.457.526 voturi la alegerile din 2008.

Care a fost scopul acestei campanii publicitare dusă prin intermediul media? De ce nu s-a adresat ea decidenţilor politici de care depindea legiferarea proiectului şi care oricum fac legi cu dedicaţie, ci maselor largi de români? Şi de ce a fost nevoie să fie cumpărată bunăvoinţa trusturilor de presă (sau tăcerea lor) dacă nu era nimic de ascuns?

Am tratat într-un articol anterior „Teoria dezinformării” spunând că ea se referă la orice intervenție asupra elementelor de bază ale unui proces comunicațional, cu scopul cultivării unui anume tip de reacții, atitudini și acțiuni ale receptorilor, (denumiți în mod generic ținte), dorite de un anumit agent social. În jargonul serviciilor de informaţii americane, cele care au creat şi implementat pretutindeni aceste metode, tehnicile de influenţare şi manipulare s-au numit „profilare". Profilarea a fost realizată plecând de la nivel de individ, a fost extinsă la grupuri mari de oameni, pe toate nivelurile ierarhice şi a avut ca rezultat inducerea unor reflexe condiţionate. Sistemul educațional și social format în jurul idiotului și nu al omului inteligent şi responsabil, a transformat generațiile de români de după 1989 în oameni obedienți care vor căuta îndrumători pentru tot restul vieții lor.

Însă conexiunile cele mai trainice şi de durată ale păpuşarilor din spatele proiectului Roşia Montană sunt cele cu liderii clasei politice, indiferent ce partid sau alianţe ar reprezenta ei. Şi ele au invariabil la bază contrabanda cu arme destinate statelor supuse embargoului ONU, singurul domeniu în care România post decembristă a excelat. Trebuie ştiut că patronii concernelor multinaţionale din minerit sunt cei care dictează politica externă a statelor lor şi a întregii lumi, funcţie de propriile interese. Pentru că ei deţin în paralel şi segmentul chimic de producere a materialului explozibil, utilizat pe scară largă în mine. Fiind totodată şi asociaţi în producerea de arme şi în companiile transnaţionale de mercenari.

Spre exemplu, un mare concern minier transnaţional a concesionat cele mai profitabile mine de diamante în Africa dar şi de uraniu în Australia şi Namibia. În anul 1996, protestatarii din Papua Noua Guinee au ocupat una dintre cele mai mari exploatări de cupru de pe glob, dată de guvern în administrarea acestui concern, cam în aceleaşi condiţii ca şi Roşia Montană. Pe 12 octombrie 1997, conducerea concernului a primit acceptul guvernului din Papua Noua Guinee de a interveni militar, semnând un contract în valoare de 25 milioane USD cu mercenarii firmei de securitate Sandline International (înregistrată în insulele Bahamas, cu sediul la Londra), pentru a o scăpa de protestatari şi a repune în funcţiune exploatările miniere. Directorul lui Sandline International era locotenent colonelul Tim Spicer, veteran al forţelor speciale britanice (SAS) din perioada 1993-1994, a instruirii în lupta de gherilă şi a înarmării formaţiunilor UNITA din Angola. Operaţiunea a purtat numele de cod „Contravene”. Lista completă a armelor şi echipamentelor militare comandate de Tim Spicer este prezentată mai jos.

http://i230.photobucket.com/albums/ee82 … a/png2.jpg

http://i230.photobucket.com/albums/ee82 … a/png3.jpg

Pe 22 februarie 1997, jurnalista Mary Louise O `Callahan de la „The weekend Australian”, scria într-un articol că în urmă cu o săptămână două avioane de mare tonaj de fabricaţie sovietică (An-124 şi Il-76) şi operate de compania bulgară Air Sofia (aceeaşi din Ţigareta 2) au aterizat sub protecţia întunericului pe aeroportul Port Moresby din Papua Noua Guinee. Unul din avioane ar fi avut la bord mercenari ai firmei de securitate Sandline International, cel de-al doilea fiind încărcat cu diverse echipamente militare. Pe 28 martie 1997, agenţia de ştiri Associated Press, preluată de New York Times, a difuzat informaţia conform căreia avioane australiene, acţionând în conformitate cu legislaţia internaţională, interceptaseră o aeronava AN-124, operată de aceeaşi companie bulgară, care survola apele teritoriale ale Australiei, având ca aeroport de destinaţie Jackson din Port Moresby.

Negăsind niciun document de provenienţă a mărfii (Cargo manifest), oficialii australieni au procedat la descărcarea şi inventarierea încărcăturii cargo a avionului, reprezentând grenade, lăzi cu cartuşe, armament de infanterie cu toate caracteristicile celor produse în România şi Bulgaria, destinată mercenarilor colonelului Tim Spicer.

Ulterior, cotidianul Canberra Times a dezvăluit că prin aeroportul din Port Moresby, compania Air Sofia a derulat un adevărat pod aerian, utilizând atât aeronave AN-124, cat si Il-76 şi AN-12.

În plin proces de realizare a podului aerian de aprovizionare a mercenarilor lui Tim Spicer cu arme în Papua Noua Guinee, pe 12 februarie 1997, compania aeriană românească Air Transport Service – ATS (codificare IATA: ROS) a închiriat o aeronavă AN-12, cu trapă, a companiei Balkan Air cu care a transportat 414 lăzi cu muniţie de la platforma militară a aeroportului Otopeni.

http://i230.photobucket.com/albums/ee82 … s_1202.jpg

Cinci zile mai târziu, pe 17 februarie 1997, ATS a mai făcut o cursă cu acelaşi avion, cu acelaşi tip de marfă pentru acelaşi beneficiar.

http://i230.photobucket.com/albums/ee82 … Balkan.jpg

Compania ATS Service aparţinea lui Ion Haşeganu (fost coleg cu Dorin Ivaşcu LAR/RAS în cadrul Tarom) şi lui Gheorghe Gavril, care a fost pilot comandant al Boeing-ului 707, calitate în care a pilotat deseori avionul prezidenţial a lui Nicolae Ceauşescu. ATS nu era la primul transport cu arme, sub guvernarea Văcăroiu, aeronava Boeing 707, înmatriculată în Congo, 9Q-CVG, a fost închiriată de compania ATS, pentru un transport de arme aparţinând Romtehnica, aterizând pentru încărcare la data de 12 septembrie 1995, la platforma militară a aeroportul Otopeni.

http://www.sroscas.ro/site/wp-content/u … ehnica.jpg

Anterior efectuării curselor ATS, pe 8 ianuarie 1997, un avion Il-76 înmatriculat în Ucraina, UR-76408, a aterizat la platforma militară a aeroportului Otopeni, fiind încărcat şi el cu arme. Cursa a fost comandată de compania Acvila Air, subordonată Direcţiei Înzestrare a MApN.

http://i230.photobucket.com/albums/ee82 … 080197.jpg

Iar pe 24 martie 1997, un Boeing 707, înmatriculat în Ghana, 9G-JNR a fost comandat de compania Acvila Air pentru a transporta armele încărcate la platforma militară a aeroportului Otopeni.

http://i230.photobucket.com/albums/ee82 … 9G-JNS.jpg

SIPRI (Stockholm International Peace Research Institute) este un reputat institut internaţional, creat în 1966, dedicat cercetării conflictelor militare, armamentelor şi controlului exporturilor de arme. Acesta colaborează cu cele mai importante organizaţii internaţionale: consiliul de securitate ONU şi Aranjamentul de la Wassenaar, publicând celebrul anuar SIPRI (Arms Transfers Database)

http://armstrade.sipri.org/armstrade/pa … gister.php

Anuarul SIPRI ne informează că exporturile LEGALE de arme ale României, din anul 1997, aşa cum au fost ele comunicate Aranjamentului de la Wassenaar şi ONU de către statul român au fost următoarele: 18 lansatoare multiple de proiectile reactive (MRL) cal. 122 mm de tipAPR-40, livrate către Bosnia-Herţegovina pe calea ferată şi 12 avioane şcoală faza întâi de tip Yak-52, livrate Vietnamului la bordul unei nave de transport maritim, plecată de la Constanţa.

Acesta a fost un subiect tabu în cea mai coruptă ţară din lume, România. Atât pentru Justiţie cât şi pentru presa anesteziată de mita primită sub formă de publicitate. De aceea n-are rost să ne mai întrebăm de ce nici un jurnalist de investigaţii român n-a reuşit să obţină în 24 de ani de presă „liberă” nici unul din zecile de premii anuale, acordate în întreaga lume.

Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.
Valentin Vasilescu
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_09_16/Arme … intai-6640

http://romanian.ruvr.ru/2013_09_16/Arme … intai-6640

5

Re: De ce militarii în rezervă ne cheamă să ne alăturăm patrioţilor?

Trezeşte-te pentru România!  ("Roşia Montană")

În postfaţa volumului "ROMÂNIA MOLUSCĂ", (autor generalul Mircea Chelaru), cu denumirea "JUDECĂŢI AMARE", scriitorul Pavel Coruţ afirmă următoarele:

"Demersul lui Mircea Chelaru se înscrie perfect în următoarele versuri:

O, Doamne mult slăvite, din moşi şi din bătrâni,
Ascultă-a noastră rugă: Noi vrem să fim români,
Să-i ardem dintre neamuri pe Iuda şi Cain,
Să ne spălăm de ură, de teamă şi venin.

Nimic din ceea ce înjoseşte naţiunea nu scapă de pana ascuţită a lui Mircea Chelaru.

Judecăţile amare ale generalului doctor Mircea Chelaru nu plac de loc celor care preferă viaţa de moluscă.
Aceştia nu reprezintă însă naţiunea română, ci sunt rebuturi inerente ale reproducţiei.
Majoritatea română, curată şi curajoasă aşteaptă lideri curaţi şi curajoşi, cu care să se ridice în locul pe care îl merită între ţările lumii.

Trezeşte-te, române şi nu mai sta-n genunchi,
Eşti neamul cel mai mândru născut din vechiul trunchi!
Ridică-te, române, fecior din Decebal,
Ridică-te, Moldova, ridică-te, Ardeal!"

Pavel Coruţ

Extras din:

Deşi avem "Roşia Montană", totuşi există ...sărăcie şi nesiguranţă a locurilor de muncă?
http://comunicatpentruromani.blogspot.r … xista.html

Sursa: MCP Press Agency, Mihaela Muntean

6

Re: De ce militarii în rezervă ne cheamă să ne alăturăm patrioţilor?

Azi, presedinte de organizatie
(ALIANTA LEGE SI ORDINE),
maine, presedinte de tara
(ROMANIA)

https://www.facebook.com/groups/7453311 … 1/?fref=ts