1

Topic: Ce legătură are pâinea consumată, cu aparatul sexual?

Autoimunizarea fizică (34)

Scris de Radu Mihai CRIȘAN | 20 iulie 2013 | 0
ScrieLiber » Sănătate » Autoimunizarea fizică (34)

„Printre alimentele de fiecare zi pe care le consumăm, germenele de grâu este singurul care conţine în cantităţi importante şi suficiente vitamina E, fără de care funcţionarea corectă a aparatului sexual şi genital, feminin ca şi masculin, este imposibilă. Familiilor ce- şi doresc un copil şi nu-l pot avea nu le-ar trece pentru nimic în lume prin minte că aceasta ar putea avea oarecare legătură cu pâinea consumată!

Autoimunizarea fizică (34)

În farmacie şi în magazinele biologice găsim o serie de produse pe bază de germeni de grâu, al căror principal rol este să furnizeze organismului vitamina E, care nu se găseşte, în cantitate suficientă, în alte alimente. Putem cumpăra, de exemplu, săculeţe de 50 sau 100 de grame de gluten, la preţuri superioare de zece şi chiar douăzeci de ori preţului făinei. Inconvenientul constă însă în aceea că luată în acest fel, vitamina E nu se mai asimilează corect, mai ales că lipsa ei îndelungată nu a putut avea decât efecte negative în organism”

„Ceea ce am spus cu privire la vitamina E este valabil şi pentru celelalte vitamine ale grâului, toate indispensabile vieţii şi pe care organismul este incapabil să le sintetizeze el însuşi”

„Vitamina A, după cum se ştie, este un factor antixeroftalmic, agent de creştere şi de apărare a organismului împotriva infecţiilor.

Când bobul este în fază germinativă, proporţia de vitamină A creşte spectaculos, ceea ce explică interesul pentru consumul de grâu încolţit şi germeni de grâu. Cea mai mare parte a vitaminei A este concentrată în germenele acestuia”.

De asemenea, „ s-a constatat că în germenele bobului şi în textura lui proteică se găseşte nu numai caroten ci şi diverşi carotenoizi, fără să mai vorbim de clorofilă”[4] – „o substanţă care are o structură asemănătoare cu a sângelui, ea fiind cea care ne construieşte sângele, iar sângele, la rândul său construieşte toate celelalte ţesuturi”.

„Putem cumpăra în farmacii Vitamină A, caroten, clorofilă, un carotenoid sau altul, inclusiv ulei din germene de grâu.

Nu vom reuşi însă niciodată să refacem echilibrul vitaminic natural al bobului în întregul lui”.

http://86.120.207.28/wp-contentcache/supercach...

http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1598761

Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger