1

Topic: CORUPŢIA ŞI LIPSA DE TRANSPARENŢĂ SE MENŢIN?

Patru televiziuni, printre care şi Naşul TV, au fost amendate de CNA

Patru televiziuni de știri au fost amendate de Consiliul Național al Audiovizualului pentru modul în care au reflectat cazul de şantaj pentru care este anchetat

şeful Antenei Group, Sorin Alexandrescu.

Posturile Antena3 şi România TV au fost sancţionate cu 100.000 de lei şi, respectiv, 90.000 de lei, în timp ce B1TV şi Naşul TV au fost amendate cu câte 30.000 de lei. Postul Realitatea TV a fost sancţionat, la rândul său, cu somaţie publică pentru acelaşi caz.

Posturile de ştiri au fost sancţionate ca urmare a unei propuneri din partea lui Christian Mititelu, membru CNA.

„Datorită acestei clase politice, România cade la examenul de maturitate în faţa Europei".
https://www.youtube.com/watch?v=TR-COhxrGe4

Pentru a răspunde la întrebarea:
De ce România cade la examenul de maturitate în faţa Europei?

Vă rugăm să citiţi comentariile acestui material de presă:

http://www.nasul.tv/2013/06/20/patru-te … -de-cna-2/

Pentru a înţelege de ce există o mare disproporţionalitate în privinţa democraţiei, în ţări cum sunt: SUA şi România,
în ce priveşte Constituţia şi aplicarea acesteia în practică (protecţia socială, dezvoltarea afacerilor, libertatea de exprimare, etc), vă recomandăm şi acest articol:

Eşecul democraţiei româneşti

"Vechile loialităţi politico-ideologice prin care se verifica partinitatea membrilor defunctului partid comunist s-au perpetuat într-o formă deviată în care modalităţile de monopolizare a resurselor economice şi financiare tind să consolideze o paradigmă acţională cleptocratică, la limită tot oligarhică, autoreproductivă.

Sistemul electoral pus în operă în ultimii douăzeci de ani a involuat, sub semnul „reformei” permanente, către ceva hibrid şi lipsit de performanţă. Vicierea principiului reprezentativităţii şi deficitul de legitimitate, nu constitutivă ci funcţională, a instituţiei legislative supreme s-au datorat atât funestei acţiuni a partidelor politice care au croit şi răscroit reglementările de ordin electoral potrivit intereselor lor de moment, oportuniste şi de control în exclusivitate al jocului politic, cât şi inerţiei electoratului care a pulsat cu intermitenţe, pendulând condiţionat de iluzii şi promisiuni demagogico-populiste, când într-o parte când într-alta a eşichierului politic.

Eşecul de etapă al democraţiei româneşti după 1989 completează şi desăvârşeşte, din păcate, un eşec istoric, care însoţeşte şi exemplifică întreaga politică românească, atât în perioada modernă, cât şi în cea post-modernă"

http://www.estica.eu/article/esecul-dem … -romanesti

Notă:

Acest material va fi difuzat iniţial de MCP Press Agency pe: FACEBOOK.COM

- Momentul Comunicării Publice
- Meritul Cetăţeanului Puternic pentru comunitatea internaţională

https://www.facebook.com/permalink.php? … 8757047014

şi apoi vom relua transmisia acestui material de presă şi în data de 4 iulie a.c.(de Ziua Americii), pentru a fi în atenţia publică.

Deci:

CORUPŢIA ŞI LIPSA DE TRANSPARENŢĂ SE MENŢIN?

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitat … resti.html

http://comunicatpentruromani.blogspot.r … ul-de.html

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici