Topic: Marea coruptie politica
Primul articol pe pagina: Marea coruptie politica
EŞTI DE ACORD CU ACEST COMENTARIU ?
https://docs.google.com/file/d/0B8nl2Gf … sp=sharing
New comment on ministru >> prim-ministru >> blogger
Stefan Vilce commented on Congresul PSD.
in response to nastase:
Congresul PSD a insemnat pentru mine un moment de emotie. Am fost intr-o situatie pe care mi-e greu sa o definesc. Am participat la toate etapele de “constructie” a acestui partid. Din 199o, cand am fost ales purtator de cuvant si responsabil pentru relatii externe al FSN, ulterior ca presedinte executiv al FDSN sau PDSR [...]
Intr-o tara normala, un om care a facut puscarie pentru furt nu ar fi fost nici macar invitat la congresul partidului de la putere. Daramite aclamat.
Asta nu se poate intampla decat in America de Sud si Romania. Desi, am mari indoieli cu America de Sud.
Răspunde Comentarii
Raport SUA: Romania are probleme cu coruptia,
iar justitia este vulnerabila la influente politice
„Politicienii sa se dea la o parte cand sunt acuzati de coruptie sau incompatibilitate”
Adrian Nastase, un erou al zilelor noastre (Opinii)
Baletul lui Adrian Nastase ocazionat de "istoricul" Congres al PSD a fost pilduitor din mai multe puncte de vedere, dar mai ales din perspectiva crizei de moralitate pe care o acuza societatea romaneasca de sus in jos, si invers.
Detalii mai multe pe: WWW.ziare.com
..................................................................................................................................................................................................
Episodul Adrian Nastase ilustreaza exemplar o anumita criza a valorilor din societatea noastra de azi, modul in care normele sunt adesea afrontate si ignorate.
O epoca in care binele si raul, albul si negrul, moralitatea si imoralitatea devin mult prea lesne marfuri de tranzactionare si schimb.
Adrian Nastase este un erou al zilelor noastre.
http://www.ziare.com/adrian-nastase/psd … ii-1231411
Sursa: MCP Press Agency, Marian Taubinger