1

Topic: Formidabil, cu struguri poţi ţine cancerul departe de tine!

Concluzia la care ajungeţi după citirea celor două articole pe care vi le prezint,
cu siguranţă, nu poate fii decât aceea că:

alimentul numărul 1

care te fereşte de cancer (te ajută să-ţi prelungeşti viaţa)


este vinul roşu (strugurii)A. Alimente care te ajută să te fereşti de cancer

Anumite proteine din sistemul nostru imunitar deţin instrucţiuni precise pentru distrugerea tumorilor canceroase. Într-un corp sănătos, această abilitate înnăscută se află mereu prezentă şi este eficace, fără a avea nevoie să fie impulsionată cu medicamente. Însă, aceste proteine îşi pot pierde abilitatea de vindecare dacă celulele canceroase se dezvoltă necontrolat prin mutaţii ale ADN-ului sau dacă toxinele venite prin mâncare sau poluare chimică afectează grav funcţionarea sistemului imunitar.

Cercetătorii de la Universitatea de stat din Pennsylvania au adus dovezi care demonstrează modul în care anumite alimente împiedică dezvoltarea tumorilor canceroase. Asta nu înseamnă că bolnavul ar trebui să renunţe la chimioterapie sau la alte forme de tratament.

Însă, potrivit soundofheart.org, hrana corpului este medicamentul, nu pastilele. Tot ce trebuie să faci este să găseşti acele alimente puternice care înhibă în mod natural factorul de necroză tumorală alfa (TNF-alfa):

1. TURMERIC

Curcuma este, probabil, cel mai puternic antioxidant cunoscut din popularul condiment Indian turmeric, are o mulţime de beneficii pentru sănătate. Un studiu recent a arătat că, de asemenea, poate împiedica trecerea la metastază.

2. Strugurii şi resveratrolul

Resveratrolul este un fenol care contribuie la potenţialul antioxidant al strugurilor roşii. Resveratrolul reduce oxidarea care cauzează moartea celulelor. S-a demonstrat că resveratrolul împiedică producerea de oxid nitric şi TNF-Ain timpul infecţiilor cronice care pot cauza afecţiuni severe ale ficatului.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/alimente-care-te-ajuta-sa-t...

B. GHICI, CE TE MENŢINE TARE? ÎNCEARCĂ ŞI TU…

https://docs.google.com/file/d/0B8nl2Gf7EHEtSzV...-

ACUM ŞTIM CE ALIMENTE TREBUIE SĂ CONSUMĂM PENTRU A TRĂI ANI MULŢI CU SĂNĂTATE!

Mult succes!

http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1561636

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici