1

Topic: …Iartă fărădelegile noastre!

"în vremea aceea…"


(material de presă din afara ţării)
Creditare toxică

http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-A … %20MDP.htm

(material de presă din ţară)
Opinie Cristian Hostiuc: Dar dacă poporul român nu vrea să cumpere/să investească la Oltchim?

http://www.mediafax.ro/economic/opinie- … m-10143024

NOTĂ

Şi în cele din urmă, cine credeţi că va câştiga lupta, reprezentanţii guvernului sau ai mediului de afaceri?

Răspunsul corect sper să-l obţinem de la cetăţenii patriei noastre, care nu vor mai accepta să fie prostiţi de către politicieni, aşa cum s-a întâmplat în ultimii 23 de ani (începând cu anul 1989, până în prezent), perioadă în care "s-au evaporat" 1300 de întreprinderi, iar protecţia socială a rămas aşa cum ştim, doar "o vorbă-n vânt".

În cazul Oltchimului credeţi că se va mai repeta...''cu voie sau fără voie''?

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

2

Re: …Iartă fărădelegile noastre!

Unde sunt banii salariaţilor de la Oltchim?

Citiţi acest articol:

Câți bani a luat Dan Voiculescu de la Oltchim pentru publicitate. Vezi cum arată contractul ...

Publicitatea pe banii statului se pare că este pe placul mogulilor de presă. După ce Dan Diaconescu și-a făcut reclamă în valoare de 256 de milioane de euro pe gratis în urma scandalului creat în jurul privatizării Oltchim, a ieșit la iveală un contract din care reiese că Oltchim a cumpărat cu 100.000 de euro publicitate la trustul Intact în 2009, an în care combinatul avea pierderi mari.

În decembrie 2009, trustul condus de Dan Voiculescu a semnat un contract de publicitate de peste 100.000 de euro cu Oltchim, care avea, pe anul respectiv, pierderi de 210 milioane lei, reiese din documentul obținut și prezentat de Robert Turcescu, realizatorul emisiunii "Sub semnul întrebării", de pe B1TV.

Este vorba de un contract de prestări servicii din decembrie 2009 - Oltchim avea, pe anul respectiv, pierderi de 210 milioane lei - între SC Media Casa Press SRL, reprezentată de Gabriela Vrânceanu Firea (în calitatea de prestator) și Oltchim (în calitate de beneficiar), potrvit B1TV.

Obicetul contractului era prestarea de servicii de publicitate și PR în cadrul emisiunilor prestatorului (publicații din presa scrisă și TV ale trustului Intact). Contractul implica machete publicitare, interviuri și reportaje. Valoarea totală a contractului 100.000 de euro. Plata se făcea cu un avans, plus plăți lunare.

Potrvit documentului, dacă până la data încheierii contractului beneficiarul nu a comendat toate serviciile, beneficiarul are totuși obligația de a le plăti. De asemenea, pe perioada derulării contractului, prestatorul era obligat să nu încheie contracte comerciale cu acționari minoritari ai Oltchim (printre care și PCC) care "desfășoară acțiuni ostile la adresa beneficiarului" și să nu susțină, prin serviciile sale, poziția respectivei părți.

În cadrul SC Media Casa Press SRL îi are printre administratori persoane fizice pe cele două fiice ale lui Dan Voiculescu.

Vezi aici contractul integral dintre Voiculescu și Oltchim

O altă persoană care a beneficiat de publicitate pe banii statului este Dan Diaconescu care și-a făcut reclamă în valoare de 256 de milioane de euro pe gratis.

Oltchim în era post-DD: integrare sau insolvenţă

Dan Diaconescu nu a plătit pentru Oltchim, dar a scos banii pentru salariile angajaţilor din bancă

Dan Diaconescu: "Ştiu că politica e o curvă, dar nu dau banii înainte pe Oltchim"

Mobius despre Oltchim: Este posibil ca cel care a cumpărat combinatul să nu fie un manager bun

Dan Diaconescu vrea să listeze la bursă acţiunile Oltchim: "Fiecare telespectator le va putea cumpăra"

Premierul Ponta, despre privatizarea Oltchim: Datoria creşte cu 200.000 de euro în fiecare zi

Dan Diaconescu a devenit acţionarul Oltchim

http://www.adevarul.ro/financiar/media/ … 21505.html