1

Topic: Comentariu la articolul: „Poporul român este unic în lume”

Şi totuşi există "PARTIDUL POPORULUI" conform Legii 14 / 2003 cu denumirea prescurtată "PP - LC"

https://docs.google.com/document/d/1KoD … dit?pli=1#

Re: Comentariu la articolul: „Poporul român este unic în lume”

Poporul Roman este unic in lume . strastrastra..mosii poporului roman dupa ultimile dscoperiri au trait cu 5000 de ani inainte de Hristos. Limba romana exista din aceeeasi peroioada. Dovezi gasite recent . se pare ca si Arca lui Noe a plecat tot de pe teritoriul Romaniei. Dovezi vestigiile distruse in timp din zona Ghimpati , Mihailesti.
Traci, Daci,..si dupa aceea romanii si limba latina.
Pe teritoriul Romaniei exista primele urme ale unei civilizatii vechi . Punct central de plecare a civilizatiei in lume
Romania a luat fiinta in zodia Lupului. Si in muntii apuseni  si in muntii meridionali exista tunele subterane in forma de lup in atac.
Varful Omu, Babele si Sfinxul din masivul Bucegi sunt antene de comunicare cu extraterestri
Si ceva ce eu am vazut dar multi nici nu ati auzit...la poalele muntelui Baraolt o statuie sculptata in stanca..un profil de barbat cu o galena la ureche. Legenda uitata si de locatari in acel loc era o pista de lansare si de aterizare a farfuriilor zburatoare.
Poprul Roman a fost un pionier in cele mai multe activitati stiintifice.
Henry Coanda parintele motorului cu reactie pentru avioane. Primul cercetator care a aprins o luminita cu privire la efectele negative ale lansarilor de rachete. Primul care a prevazutefectul de sera si cresterea temperaturii globale.
Lista este mult prea mare.
Poporul roman este civilizat, elegant, muncitor, inteligent[ sa lasam uscaturile din 'padure ' deoparte].
Poprul roman merita o viata calma linistita si fara acesti politiceni care ne umbresc trecutul [ma refer la uscaturile ce ar trebui sa dispara de pe fata pamantului].
Poporul roman trebuie ferit de dictatura militara , de regele pasager, regii pasageri,..
Poporul roman are nevoie de o clasa politica curata , sincera, devotata lui... Nu lupi hrapareti cu stramosi bine infiprti pe pozitii  ce au adus tara in acest impas. Credeti in cei ce ne-au adus la linia de plutire si nu in cei ce au avut curajul si il au in continuare sa ne minta in fata...opozitia...

Sunt un om liber . Dar aici ma simt ca intrun labirint , Care este drumul spre iesire???