1

Topic: Despre importanţa unei bune comunicări între parteneri…

Cum să fii satisfăcut în viaţa sexuală Autor: Ramona Dragomir

Cheia unei vieţi sexuale satisfăcătoare este o bună comunicare între parteneri, pentru a putea înţelege emoţiile celuilalt, arată un nou studiu.

Comunicarea partenerilor este vitală pentru o viață sexuală desăvârşită. În plus, partenerii trebuie să aibă o imagine bună despre sine şi să fie autonomi, mărind astfel nivelul satisfacţiei.

„Modul în care oamenii interacţionează, abilitatea lor de a-i asculta pe ceilalţi şi să analizeze împreună perspectivele pot influenţa viaţa sexuală într-un cuplu”, este de părere cercetătorul Adena Galinsky de la Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health.

Bărbaţii au aproape mereu orgasm

Majoritatea bărbaţilor (87%) au orgasm, în comparaţie cu 47% dintre femei care simt această plăcere. De asemenea, bărbaţii preferă mai mult decât partenerele să facă sex oral.

Studiul care a generat aceste rezultate a fost făcut pe un eșantion de 3.200 de studenți, cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-sa- … 34034.html


NOTĂ! Cum sunt oamenii, la fel şi comunicarea…corect?

1. Dacă este neglijabil acest subiect, Dumneavoastră decideţi!

Vă invit să citiţi şi Cartea "Dilemele comunicării Uniunii Europene", scrisă de 50 de români, despre comunicarea Uniunii Europene, (poate fi citită acum şi online)

2. MCP Press Agency apreciază şi detaliile necesare “Dialogului social european”, (dar şi…cetăţenii)

http://www.euractiv.ro/uniunea-european … nline.html

Să ţinem seama de nevoile cetăţeanului (“pilonul central al Spaţiului Public European”), dacă dorim să menţinem o adevărată democraţie în Uniunea Europeană!

Sursa: MCP Press Agency, Mihail Georgevici
Publicat de MIHAIL GEORGEVICI http://despreimportantauneibunecomunicari.blogspot.com