1

Topic: Avem un general, de valoarea lui David Petraeus, în România?

CONDUCĂTORUL IDEAL

Inconsecvenţa unor forţe politice, aflate temporar la conducerea unei ţări, conform voinţei populare – exprimată pe baza unor convingeri iniţiale, pulverizate de realităţi ulterioare, triste şi demobilizatoare -, generează proiecte vizând candidatura ideală la funcţia supremă în stat.

Acum, aleşii în forumul legislativ al ţării nu fac nimic pentru crearea de noi locuri de muncă. Nici ei, nici şeful statului.
Un emanat al polului pe cât de democrat, pe atât de liberal, declarat, în mediatizarea sa non-stop.

Naţiunea are nevoie de un lider care să insufle încredere conaţionalilor săi, cu iniţiative pe măsura provocărilor prezente.
Este necesar un prezidenţiabil a cărui integritate şi onoare să fie un model pentru simpatizanţii săi.

Ultimii ani au dovedit divizarea societăţii pe baza promovării intereselor personale ale unor demnitari, care nu au ezitat să ignore prevederi constituţionale, pentru atingerea scopurilor lor malefice.
Ţara are nevoie de un nou lider.
Cineva care, prin educaţie, inteligenţă şi experienţă să revadă modul de a conduce statul. Să coaguleze voinţa compatrioţilor, pentru depăşirea dificultăţilor de ordin economic şi social.

Confruntarea de pe scena politică trebuie oprită.

Candidatul ideal la preşedinţie? Unul care nu face parte din niciun partid.

El ar putea mobiliza indecişii, al căror număr este foarte mare, conform sondajelor date publicităţii.

De ce nu ar fi acesta un general, capabil să îşi servească ţara în calitate de comandant constituţional al armatei?
Peste Ocean, tot mai mulţi americani îşi îndreaptă speranţele spre generalul David H. Petraeus. El are experienţa reconstruirii unei economii naţionale şi înţelege importanţa respectării Constituţiei. Ştie cum să adune laolaltă oamenii, pentru a găsi un consens, spre mai binele naţiunii.
El a dovedit că este în măsură să se gândească, în calitate de comandant, la consecinţele posibile ale unei decizii, înainte de a trece la acţiune.

Nu în cele din urmă este un lider care are grijă de trupele sale. Mai mult decât oricare alt general în istoria S.U.A.!

Petraeus va arăta aceeaşi compasiune şi atenţie pentru fiecare compatriot, prin capacitatea lui de a fi un lider puternic. Dacă vor fi strânse 1.000.000 de semnături, până la 4 iulie 2011, candidatura generalului Petraeus poate fi prezentată la alegerile prezidenţiale, din 2012.

Avem un general, cu calităţile lui David Petraeus, în România? Eu cred că da.  (MATERIAL ACCESAT DE CANCELARIA PRIMULUI MINISTRU ŞI DE DIRECTORATUL COMUNITĂŢII INFORMATIVE pe 7.02.2011)

http://www.ionpetrescu.ro/tag/generalul … h-petraeus
http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1319477

Sursa: MCP Press Agency, Cristea Costache