1

Topic: Niky Cotelici Robert Ionut Florea Vicecampion mondial Kempo 2022

Sursa MCP Press Agency
Reporter Niky Cotelici

In exclusivitate pentru MCP Press Agency
Robert Ionut Florea - Vicecampion mondial Kempo 2022

In perioada 9-15 mai 2022, Tunisia a gazduit Campionatul Mondial de Kempo, eveniment la care au participat peste 700 de sportivi, din mai mult de 30 de tari.

Romania a fost reprezentata de sportivul Robert Ionut Florea, de 22 ani, legitimat la clubul sportiv Dinamovistii Fight si in Lotul National de Kempo, antrenat de dl Stoica Albert. Cu multiple victorii in palmares, Campion National, Campion European si campion Mondial in anul 2018, Robert Ionut Florea a avut un meci dificil, cu un adversar pe masura, o  lupta grea, dura, unde din pacate Ionut a pierdut centura in favoarea  algerianului Safsafi Abderrezah.

Reporter:  Felicitari, Ionut! Esti vicecampion mondial! Ce ne poti spune despre meciul care tocmai s-a incheiat?

Robert Ionut Florea: A fost un campionat Mondial foarte puternic, nu ma așteptăm ca după 4 ani de zile sa pierd titlul de Campion Mondial in fata  unui sportiv algerian, dar promit ca in  următorul campionat am sa recâștig titlul.

Il cunosc pe Robert Ionut Florea de mult timp, i-am urmarit cu emotii activitatea sportiva si  ascensiunea spre titlul suprem, asa cum spunea chiar el: " Ati fost mereu cu mine!"
Este un sportiv bun, care a muncit peste masura, depasindu-se pe el si aducandu-ne noua bucurie in suflet, iar Romaniei, sansa de a fi inca odata recunoscuta pentru sportivii de elita, care o reprezinta!

Felicitari, Robert Ionut si da, sunt sigura ca iti vei recuceri titlul de campion mondial!


https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/ … e=62A6BF9C