1

Topic: Deja, odată cu cazul Djokovic” - Sfârșitul Oficial al Pandemiei.

Deja, odată cu cazul Djokovic” - Sfârșitul Oficial al Pandemiei

Deja, odată cu cazul Djokovic” - Sfârșitul Oficial al Pandemiei. Nașterea unui nou erou: Judecătorul Anthony Kelly!
“Cazul Djokovic” este dovada că pandemia s-a terminat. Minciuna și abuzul au fost anulate!
Ce a statuat instanța Australiană cu putere de precedent judiciar?
Că pentru autoritățile covidocrate australiene (sau de aiurea)
- Nu sănătatea publică este scopul măsurilor pandemice;
- nu starea de sănătate a cetățeanului este hotărâtoare pentru libertatea acestuia;
- nu imunitatea în fața virusului este urmărită a se realiza prin măsurile restrictive.
- nu contează realitățile  nici măcar contraindicațiile certificate de către medici care te pot absolvi de obligativitatea vaccinării.
Instanța Australiană a statuat de fapt că pentru guvernul Australian nu sănătatea publică era cea care se intenționa a fi protejată, ci noua ordine de drept: Vaccinarea ca mijloc de obținere a Supunerii totale, dincolo de rațiune, a unei întregi populații!
O ordine de drept inflexibilă, absurdă, fără legătură cu valorile sociale ocrotite până mai ieri: nu siguranța cetățeanului australian era cea care fusese avută în vedere de guvernul Australian atunci când a dispus anularea vizei.
Doi eroi sunt cei care au început să destrame minciuna covidocrată: evident, eroul simbol este Novac Djokovic! Despre el am vorbit și s-a vorbit mult!
Dar de azi va trebui să vorbim despre un nou Erou: Judecătorul Anthony Kelly, Omul care a anulat decizia autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia.
Judecătorul Anthony Kelly este exemplul că umanitatea și normalitatea au resurse nebănuite de a rezista în fața Marii Resetări!
Judecătorul Anthony Kelly a salvat un continent! Da, întregul Continent Australian a fost salvat de un om care a avut curajul să spună NU abjecției și anormalității, abuzului și anomiei noii societăți CovidoCrate.
Nu știm ce se va întâmpla acum cu demnul de laudă și recunoștință judecător Anthony Kelly!
Dar știu că Anthony Kelly va trebui să aibă și el  statui ridicate, pe soclul cărora să fie scris măcar atât: A făcut dreptate într-o lume strâmbă. Și nu doar în Australia!

Sus inima!
Vom învinge!