Mersul în ritm alert sau joggingul dimineaţa cresc speranţa de viaţă

Persoanele în vârstă care merg într-un ritm alert trăiesc mai mult decât cele care preferă plimbările lente, susţin cercetătorii americani de la Universitatea din Pittsburgh.

La studiul american au participat 35.000 de vârstnici care au fost puşi sub observaţie timp de zece ani. Pe durata cercetării, le-au fost monitorizate atât starea de sănătate, cât şi ritmul de mers. Iar concluzia la care au ajuns oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Pittsburgh este că există o relaţie de interdependenţă între starea de sănătate şi ritmul de mers.

Pe Aceeaşi Temă

Antrenorii Ilinca Tarbujaru şi Cristian Fota, în timpul unui stagiu de kangoo jumps
Ce sporturi sunt cele mai eficiente pentru a ne menţine în formă

Citeşte şi:
Sex sau jogging. Care solicită mai mult inima

Ridică-te de pe scaun ca să te fereşti de cancer

Ritmul alert creşte speranţa de viaţă

Potrivit cercetării, doar 35% din femeile în vârstă de 75 de ani care mergeau într-un ritm lent au mai trăit încă zece ani, comparativ cu 91% din cele cu un mers mai „grăbit". Diferenţa este similară şi în rândul bărbaţilor. Astfel, 87% din bărbaţii de 75 de ani care mergeau rapid au prins vârsta de 85 de ani, faţă de doar 19% în categoria celor cu mers lent.

„Rezultatele studiului nu ne determină să le recomandăm vârstnicilor, pur şi simplu, să iasă din casă şi să meargă mai repede. Ci concluzia principală este că organismul, în funcţie de starea lui de sănătate, are un ritm optim de mers", a declarat medicul geriatru Stephanie Studenski, coordonatorul studiului, pentru Discovery News.


Indiciu asupra stării de sănătate

Rezultatele studiului american sunt dovada că starea de sănătate, mai ales în cazul persoanelor în vârstă, ar putea fi testată prin intermediul unui pedometru, dispozitiv care înregistrează numărul de paşi efectuaţi într-un interval de timp. Conform studiului, persoanele cu cel mai lent ritm de mers, adică de aproximativ 2,4 metri pe minut, aveau o sănătate mai precară decât cele cu un pas mai alert şi o speranţă de viaţă mai mică. Realizatorii studiului spun că testarea cu pedometrul ar putea oferi indicii medicilor cu privire la eventualele suferinţe.

15 minute de mişcare scad riscul de deces

Mersul în ritm alert este considerat o formă de mişcare necesară persoanelor de peste 50 de ani. De altfel, un alt studiu publicat anul acesta în revista medicală „The Lancet" a arătat că 15 minute de plimbare alertă pe zi scade riscul de deces (calculat pentru un an) cu 14% şi creşte speranţa de viaţă, în medie, cu trei ani.

Sursa: MCP Press Agency, Irina Zaharia

Un studiu sud-coreean arată că bolnavii care nu consumă suficiente alimente bogate în vitamina C au un risc dublu de a muri.

Persoanele care suferă de insuficienţă cardiacă şi care nu consumă suficiente alimente bogate în vitamina C au un risc de două ori mai mare de a fi spitalizate sau de a muri în comparaţie cu cele în a căror dietă se găseşte o cantitate mare de vitamina C, arată un studiu sud-coreean. De asemenea, riscul ca nivelul proteinei C în sânge să fie ridicat este de cel puţin două ori mai mare, fenomen ce a fost asociat cu bolile de inimă. Vitamina C este importantă pentru cei cu insuficienţă cardiacă deoarece atenuază inflamaţiile din organism, explică Grace Song de la University of Ulsan, Coreea de Sud.

Mâncaţi broccoli, conopidă şi portocale

Alimentele bogate în vitamina C sunt broccoli, conopida, portocalele, kiwi sau pepenele galben. Potrivit studiului, persoanele cu insuficienţă cardiacă nu ar trebui să ia suplimente cu vitamina C, deoarece nu au nici un efect asupra bolnavilor. Studiul a fost realizat pe 212 persoane, cu o vârstă medie de 61 de ani, din care o treime au fost femei. Oamenii de ştiinţă au observat dieta acestora pe o perioadă de patru zile, iar un program special a calculat cantitatea de vitamina C din alimentaţie.

De asemenea, li s-au făcut analize de sânge şi li s-a măsurat nivelul proteinei C.

Apoi, subiecţii au fost monitorizaţi timp de un an. 29% dintre ei au fost spitalizaţi sau au murit din cauza bolilor de inimă, o mare parte dintre ei făcând parte din categoria celor care aveau o dietă săracă în vitamina C.

Studiul a fost prezentat la sesiunile ştiinţifice din acest an ale American Heart Association.

http://www.romanialibera.ro

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

http://bestbigdeal.com/rss/index.php/as … raci-video

Carnea şi lactatele trebuie eliminate din alimentaţie, în favoarea verdeţurilor. Nu exageraţi cu exerciţiile fizice.
Zeama de lămâie are un efect alcalin, datorat conţinutului ridicat de potasiu

Secretul unei diete sănătoase nu constă în eliminarea din alimentaţie a grăsimilor şi a dulciurilor, ci în menţinerea echilibrului natural al corpului.

Afirmaţia îi aparţine nutriţionistului şi microbiologului american Robert Young, care promovează medicina alternativă, bazată pe o dietă ce ajută la menţinerea unui echilibru între mediul acid şi cel alcalin (bazic) din corpul uman.

Advertisement

Într-un interviu acordat EVZ, Young spune că organismul se îmbolnăveşte atunci când sângele şi ţesuturile capătă un exces de aciditate, în special din cauza mâncărurilor acide. Soluţia este dieta alcalină.

De ce îngraşă acizii

"Oamenii iau în greutate atunci când organismul lor nu elimină acizii dăunători. Aceştia sunt produşi de metabolismul uman în acelaşi mod prin care o maşină produce monoxid de carbon", explică Young.

În mod normal, aceşti acizi sunt eliminaţi prin respiraţie, transpiraţie sau urină. Dacă vreunul dintre aceste canale este blocat (prin congestie sau rănire), organismul împinge acizii către ţesuturile conjuctive şi grase.

Alimentele acide, de tipul proteinelor animale sau lactatelor cauzează congestie, din cauză că se digeră mai greu, explică nutriţionistul. Astfel acizii, forţaţi să rămână în organism, se aşază în zonele unde există grăsime.

Principalele mâncăruri care ar trebui eliminate din dietă dacă vreţi să slăbiţi sunt carnea de porc, de pasăre ( pui sau curcan), produsele lactate, ouăle şi oţetul. Puteţi mânca în schimb peşte gras, precum somon sau păstrăv.

Oţetul îl puteţi înlocui cu zeama de lămâie, care are un conţinut ridicat de potasiu şi un efect alcalin. De asemenea, ar trebui să staţi departe de cereale, precum grâul, şi mai ales de orez. Primul poate provoca congestie, din cauza conţinutului de gluten, iar cel de-al doilea are mult zahăr.

Sportul îngraşă

Exerciţiul fizic însoţeşte aproape orice cură de slăbire. Cu toate astea, există oameni care, deşi fac mişcare, nu slăbesc. Principalul motiv este că dieta lor conţine mâncăruri acide, spune Robert Young.

"Corpul are nevoie de grăsime pentru a se proteja de efectele nocive ale acizilor, care ard şi pot distruge organele interne", precizează specialistul.

Atât timp cât vom consuma mâncăruri acide, grăsimea va continua să se acumuleze. Acidul lactic este produs atât de lactate, cât şi de efortul fizic în exces. Potrivit lui Young, în momentul în care exerciţiul fizic ajunge să producă insuficienţă respiratorie şi durere, nu facem decât să încurajăm organismul să reţină grăsimea.

Pentru o viaţă sănătoasă, eliminaţi din dieta dumneavoastră fructele cu conţinut ridicat de zahăr. Acesta asigură retenţia grăsimilor şi vă împiedică să slăbiţi. Puteţi consuma struguri, lămâie, avocado, nucă de cocos.

Puneţi sare pe fructe

Dacă vă tentează totuşi alte fructe, mai aveţi o opţiune. "Regula generală, chiar dacă optaţi pentru un măr verde în locul unuia roşu, deci un fruct mai puţin dulce, este să puneţi puţină sare pe el", sfătuieşte specialistul.

Sarea amortizează şi chiar neutralizează efectul acizilor, ajutând la reenergizarea organismului. Renunţaţi la alcool, cafea şi ceai dacă vreţi să aveţi o piele frumoasă. Vă puteţi prepara un ceai sănătos doar adăugând apă fierbinte peste suc natural de lămâie şi ghimbir.

Young recomandă de asemenea consumul de alimente bogate în clorofilă, întrucât aceasta ajută la formarea de globule roşii, îmbunătăţind sănătatea organismului.

"Tot ce este verde este bun. Ar trebui să consumaţi fructe sau legume verzi la mic dejun, prânz şi cină", sfătuieşte specialistul.


"Oamenii iau în greutate atunci când organismul lor nu mai elimină acizii dăunători.“
ROBERT YOUNG, nutriţionist şi microbiolog

Citiţi mai mult: Dieta alcalină: fructe şi legume, dimineaţa, la prânz şi seara - Sănătate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/dieta-alcalina...

EVZ.ro

Sursa: MCP Press Agency, Geta Sidovici

Cosmeticele cu parabeni şi ftalaţi dereglează sistemul hormonal şi cresc riscul de cancer. Produsele de curăţat cu clor sau insecticidul pot provoca alergii şi vă pot aduce în pragul leşinului.
Cele mai agresive chimicale se găsesc în produsele dezinfectante. Dacă le folosiți într-o încăpere mică, neaerisită, vă puteți intoxica

Aproape în fiecare zi suntem invadaţi de ştiri care spun că suntem înconjuraţi de produse "inofensive", dar care ne omoară puţin câte puţin. Medicii spun care sunt într-adevăr cele mai periculoase produse pe care le folosim la curăţenie sau la igiena personală, de care trebuie să scăpăm de urgenţă şi pe care trebuie doar să le manevrăm cu mai multă grijă.

Chimicalele din bucătărie provoacă infertilitate

O multitudine de produse pe care le folosim în bucătărie sunt îmbibate de chimicale, de la caserolele în care păstrăm mâncarea şi sticlele de plastic în care păstrăm alcoolul sau alte lichide, până la cutiile de conserve.

În ultimii ani, bisfenolul-A (BPA) a fost cea mai blamată substanţă, după ce studiile au dovedit că poate provoca de la infertilitate la cancer şi tulburări hormonale grave. Multe produse sunt astăzi "BPA free", dar asta nu înseamnă că sunt lipsite de alte chimicale nocive.

"Când trebuie să tai ceva din lista de ingrediente, trebuie să pui ceva în loc.Iar acel ceva nu este studiat îndeajuns şi poate da peste cap sistemul endocrin, la fel ca BPA. Ceea ce înseamnă că afectează producţia de estrogen, progesteron, testosteron şi hormoni tiroidieni, necesari pentru buna funcţionare a organismului, dar mai ales în sarcină", atrage atenţia dr.Tracey Woodruff, profesor de obstetrică şi ginecologie la Universitatea din California, citat de WebMD.

Cum este imposibil să nu intraţi în contact cu aceste substanţe, luaţi-vă câteva măsuri de precauţie.

"Nu băgaţi caserolele sau alte obiecte din plastic la microunde (chimicalele pot pătrunde în alimente), evitaţi conservele pe cât posibil (cumpăraţi legume congelate în locul conservelor), aruncaţi caserolelele crăpate sau uzate, folosiţi pahare de sticlă în locul celor din plastic", este sfatul profesorului Gheorghe Mencinicopschi, specialist în nutriţie.

Feriţi-vă însă de pahare din cristal cu plumb sau de carafe (unde se păstrează băuturile alcoolice). Folosiţi-le doar la ocazii speciale. "Cu cât păstraţi băutura mai mult timp în carafa respectivă, cu atât va absorbi mai mult plumb", precizează profesorul Woodruff.

Cancerul din trusa de machiaj

Femeile folosesc în mod regulat 12 produse de îngrijire: şampon, balsam, deodorant, săpun, ruj, mascara, loţiuni şi altele.. "Doar două tipuri de chimicale din cosmetice sunt cu adevărat nocive: ftalaţiii şi parabenii, care, asemeni BPA, dereglează sistemul endocrin şi nervos. Ele sunt toxice în timp, pentru că folosim mai multe produse, iar efectul lor se cumulează. S-au făcut studii şi s-au găsit parabeni în tumorile la sân. Şi în privinţa alumiului, care se găseşte în special în antiperspirante sunt dubii că ar fi cancerigen", explică medicul dermatolog Oana Clătici.

O problemă este şi la rujurile rezistente la transfer. "Ne bucurăm că rezistă mai mult, dar cam toate conţin plumb, care este extrem de toxic", spune dermatologul.

Feriţi-vă de produsele care fac multă spumă

O altă substanţă pomenită des în studiile de specialitate ca fiind foarte nocivă este SLS, cunoscută şi sub numele de SDS, ingredient prezent în special în şampon, spumant şi în geluri de duş. Este foarte ieftină şi este nevoie doar de o cantitate mică pentru a produce spumă. Simptomele expunerii includ senzaţii de arsură, tuse şi strănut, dureri de cap şi de gât, greaţă şi vomă, astenie şi slăbirea sistemului imunitar.

Dietanolamina (DEA) este un alt agent de spumare periculos, care dereglează sistemul hormonal şi chiar poate avea efect cancerigen. DEA include: cocamide DEA, cocamide MEA, Fosfat DEAcetilic, DEA Oleth-3 fosfat, lauramide DEA, linoleamide MEA, myristamide DEA, oleamide DEA, stearamide MEA, TEA sulfat de lauril, trietanolamina (TEA). Parfumurile din cosmetice pot provoca dureri de cap, ameţeli, reacţii alergice, iritaţii ale pielii.

"Parabenii sunt cancerigeni. S-au găsit în tumori la sân. Şi rujul rezistent conţine plumb, care este foarte toxic."
OANA CLĂTICI, medic dermato-venerolog

PERICOL

Dezinfectarea băii se poate lăsa cu leşin

Produsele de curăţat conţin cele mai periculoase chimicale. Inhalarea substanţelor din produsele dezinfectante poate provoca tuse, dificultăţi de respiraţie, dureri în piept, usturimi ale ochilor, dermatite de contact, eczeme şi alergii.

"Dacă le folosiţi într-un spaţiu mic, neaerisit, cum este baia, vă pot provoca pneumonie chimică şi leşin. Când folosiţi un produs de înălbire, este indicat să nu mai folosiţi şi produse de curăţat geamurile sau faianţa sau produse degresante", recomandă medicul Clătici.

Alte produse periculoase sunt spray-urile sau soluţiile de spălat podeaua care conţin insecticid. Studiile au arătat că gravidele care se expun acestor chimicale pot naşte copii cu un risc mai mare de leucemie sau alte afecţiuni.

Citiţi mai mult: Ce boli provoacă cele mai toxice chimicale din casă - Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ce-boli-provoa...

EVZ.ro

Sursa: MCP Press Agency, Mihaela Dorobantu

Specialiştii Universităţii din Teheran, ne recomandă în studiul lor publicat British Medical Jorunal, să lăsăm băuturile calde cel puţin cinci minute la răcit înainte să le savurăm. Şi asta pentru că dacă acestea sunt consumate în mai puţin de două minute din momentul în care au fost luate de pe aragaz, riscul unui cancer esofagian creşte de cinci ori.

Dacă băuturile sunt mai fierbinţi de 65-69 de de grade, riscul unei persoane de a dezvolta cancer de esofag se dublează, iar cele cu o temperatură ce depăşeşte de 70 de grade Celsius creşte riscul de opt ori. Explicaţia ar fi că băuturile fierbinţi inflamează mucoasa esofagului, iar rana favorizează dezvoltarea celulelor anormale ce produc cancerul, au explicat medicii.

Experţii susţin că temperatura maximă pe care ar trebui să o aibă băuturile calde este de 65 de grade Celsius, adică la cinci minute după ce am stins aragazul.

Mai mult: Atenţie! Dacă bei ceaiul fierbinte rişti să faci cancer - Sfaturi | Libertatea.ro
http://www.libertatea.ro

Sursa: MCP Press Agency, Filonia Maxim

POVESTEA UNEI LOVITURI DE STAT SOVIETICE
CELEBRATA IN ROMANIA CA "REVOLUTIE"

        1- Historic background:

            Dupa vizita din China lui Mao-Tze-Dong, Nicolae Ceausescu a inceput o campanie sustinuta de "indepartare" de patria muma U.R.S.S.. O schimbare de politica nu era de loc usoara, avand in vedere ca marea majoritate a generalilor de securitate si armata facusera "studii" in U.R.S.S. si vorbeau curent limba rusa. Nu trebuie uitat ca R.S.R. avea cel mai ridicat procentaj de spioni sovietici, in special militari (G.R.U.), pe cap de locuitor in lagarul socialist...

            Noua politica a fost insa foarte persistenta si in anii 1980, toate posturile de comanda erau in mana unor generali de incredere, loiali "tovarasului si tovarasei". Economia "socialista" nu mergea insa de loc si atunci a inceput o campanie de vanzare masiva pe valuta catre Occident. Se vindeau in special nemti, evrei si carne de porc... La un moment dat, Marin Ceausescu i-a sugerat "tovarasului" ca ar fi bine sa vanda sisteme de armament moderne sovietice unor parti interesate ca Statele Unite, de exemplu. Problema principala era ca RSR nu mai primea de mult ultimele tipuri de armament sovietic, iar pentru cel existent in dotare aveau restrictii de instrainare.  Excelenta carte a lui Liviu Valenas "Fabrica de spioni" relateaza pe larg dificultatile unei tentative de vanzare a unui tanc T72 aflat in dotarea armatei R.S.R. Tratativele au continuat si au fost terminate cu success pentru livrarea a 7 sau 8 tipuri de rachete tactice aer-sol si sol-aer, pe care Nicolae Ceausescu le-a cumparat dela bunul sau prieten Moammar Gaddafi si care ne-au fost livrate pe coasta de Est in schimbul a catorva zeci de milioane de dolari depusi de C.I.A. intr-un cont cifrat la o banca elvetiana.

            Ghinionul lui Ceausescu a fost ca ultra-vigilentul G.R.U. l-a fotografiat pe fratele sau Marin Ceausescu, ajuns consiler la Ambasada RSR din Austria, intr-un meeting secret cu seful nostru de statie C.I.A. din Viena in vara anului 1987. Atunci a fost pecetluita soarta familiei Ceausescu si a inceput proiectul de lovitura de stat care nu a avut nimic in comun cu miscarile populare anti-comuniste din Europa Orientala si Centrala in anul 1989. Sotii Ceausescu si Marin Ceausescu au fot condamnati la moarte de catre G.R.U., cu aprobarea lui Gorbaciov.

            Una din pricipalele acuzatii la simulacrul penibil de proces judiciar al sotilor Ceausescu din 23-25 Decembrie 1989 a fost ca au vandut systeme avansate de armament Statelor Unite, care i-a platit prin intermediul unei banci elvetiene. Guvernul american a incercat sa salveze viata lui Marin Ceausescu, dar echipa operativa C.I.A. a sosit la ambasada romana din Viena in  momentul in care echipa GRU-Spetsnaz care il spanzurase pe Marin Ceausescu in subsolul ambasadei tocmai parasise cladirea.
                 
            Gorbaciov a facut o investitie masiva de bani si resurse umane pentru inlaturarea lui Ceausescu. A inceput cu reactivarea "fosilelor" spionajului sovietic din generatia lui Brucan, Iliescu si Walter Roman (fost agent NKVD in Spania in 1936 , devenit "profesor de marxism-leninism" la Politehnica din Bucuresti unde am studiat intre 1965 si 1970, dupa ce am iesit din inchisoare in 1964), precum si  a "generatiei tinere" a lui Petre Roman si Gelu Voican-Voiculescu.

            Problema esentiala a lui Gorbaciov era ca "fosilele" nu aveau access la generatia curenta de comandanti ai securitatii si armatei, care erau loiali familiei Ceausescu. Pe de alta parte, "bascularea" securitatii si armatei de partea guvernului sovietic era absolut esentiala, intrucat in RSR nu exista nicio societate civila sau culturala nationala, totul fiind distrus de dictatura absoluta si tembelismul national traditional.
                 
            Phase I - Operatia "Troika"
                 
                La sfarsitul lui Iulie 1989 a fost infiintat un comandament central la Kishinev (fost Chisinau) si au fot selectati aproape 15,000 de ofiteri si subofiteri apartinand la trei servicii diferite:
                1 - Komitet Gosudarstvenoy Bezopasnasti (K.G.B.) - Committee for State Security - Comitetul pentru Securitatea de Stat,
                2 - Glavnoye Razvedyvatelnoye Upravleniye Generalnogo Shtaba (G.R.U.-GSh.) - Main Intelligence Directorate of the General Staff - Directiunea Generala de Informatii a Marelui Stat Major,
                3 - Voyska Spetsialnogo Naznacheniya (Spetsnaz) - Force for Special Purposes - Forta Militara pentru Scopuri Speciale, unitati subordonate fie la G.R.U. fie la K.G.B in 1989, iar actualmente subordonate G.R.U. sau F.S.B. (Federalnaya Sluzhba Bezopasnosti Rossiyskoy Federatsii) - Federal Security Service of the Russian Federation - Serviciul Federal de Securitate al Federatiei Ruse.

               Au fot formate circa 5,000 de echipe de catre trei ofiteri sau subofiteri reprezentand cele trei servicii, iar fiecare echipa a fost dotata cu un autoturism (marea majoritate Lada) special prevazute cu compartimente pentru ascunderea armamentului, munitiei si a explozivelor. Participantii au luat la Chisinau lectii speciale de limba romana si geografia Romania cu o durata de trei luni, in diverse cazerme ale orasului. Incepand cu a doua jumatate a lunii Octombrie 1989, echipele Troika au fot introduse ca "turisti" in Romania, in ritmul de circa 150 masini pe zi. Au fost trimise in majoritatea judetelor, dar destinatiile prioritare au fost Timisoara si Bucuresti.

            Timisoara a fot aleasa ca o buna cadidata pentru "demonstratii populare anti-Ceausescu", datorita apropierii relative de Europa de Vest si datorita prezentei unui vechi "prieten" al G.R.U., pastorul protestant Tokes. Am citit cateva rapoarte trimise de un capitan KGB, care fusese recrutat mai inainte si lucra pentru noi ca agent dublu. El descrie in detaliu actiunile din Calea Ghirocului si dela resedinta lui Tokes. La un moment dat in seara zilei de 16 Decembrie 1989, colonelul KGB care era comandant operativ al "operatiei Tokes" a cerut sa se faca "numarul", adica identificarea tuturor protestatarilor din jurul locuintii lui Tokes. "Si ne-am alarmat, fiindca noi (echipele Troika) eram peste 80% din participanti. Noroc ca a doua zi a venit ordinul sa ne deplasam la Bucuresti..."

            Actiunea importanta era acum la Bucuresti unde doi generali sovietici si un numar de ofiteri superiori KGB or GRU care toti vorbeau "moldovineste" au dus tratative timp de aproape doua saptamani cu diversi generali romani de securitate si armata pentru a asigura "bascularea". Echipa sovietica de negociatori era in contact radio quasi-permanent cu comandamentul operatiei Troika din Chisinau. Ei au prezentat ultima propunere a lui Gorbatchev pe 17 Decembrie 1989, care promitea in mod solemn ca niciun salariat al Ministerului de Interne sau al Ministerului Fortelor Armate nu va fi concediat, arestat sau judecat, si ca toti acesti salariati vor fi promovati in masa si salariile le vor fi marite corespunzator...
           
            Propunerea a fost acceptata de aproape toti conducatorii securitatii si armatei la 20 Decembrie 1989. Singura exceptie a fost un general de armata care era ministru adjunct; el a refuzat si a fost imediat "sinucis" de "negociatori". Generalii care acceptasera propunerea lui Gorbaciov au cerut apoi lui Ceausescu sa organizeze faimoasa "adunare populara" din 22 Decembrie 1989. Mi s-a parut deosebit de interesant faptul ca toate aceste negocieri cu conducatorii securitatii si armatei  au fost purtate exclusiv de catre militarii sovietici care nu au implicat, evident din motive de securitate, echipa de spioni civili destinati fazei urmatoare, operatia "Flanela".

            E foarte probabil ca marea majoritatea securistilor care au executat lovitura de stat sovietca nu au stiut cine sunt noii conducatori politici ai Romaniei pana cand i-au vazut pe "flanelisti' defiland pe ecranele televizoarelor.

            Phase II - Operatia "Flanela"
                 
            Ziua de 22 Decembrie 1989 a inceput inainte de ora 7 dimineata pentru trei agenti operativi CIA care lucrau in cadrul Ambasadei Americane la Bucuresti. Erau imbracati "romaneste" si au ajuns devreme in Piata Palatului, asa ca au asistat la toate fazele faimosului meeting. Au vazut cum s-a construit "dreptunghiul" si "razele", care erau o procedura standard la toate meetingurile publice a lui Ceausescu. "Dreptunghiul" era constituit din circa 200 de securisti masati sub balconul dela care urma sa vorbeasca Ceausescu. Dela "dreptunghi" plecau "razele" constituite din cate doi (uneori trei) securisti umar la umar, mergand spre exterior. Intre aceste "raze" erau apoi plasate grupurile de muncitori si alti membri de partid adusi cu autobuzele.

            Aceasta descriere tehnica e probabil plictisitoare, dar veti vedea ca este foarte importanta pentru meetingul din 22 Decembrie 1989. Cand Ceausescu a ajuns la punctul in care a facut o pauza, securitatea a pus la difuzoare o inregistrare a unor rafale de mitraliera. Am vazut filmul meetingului si vad si acum privirea speriata a lui Ceausescu care nu intelegea ce se intampla. Emil Bobu intra pe balcon in spatele lui si-i spune: "E SECU!". In momentul acela Ceausescu a inteles ca securitatea a trecut de partea sovieticilor si ca partida era pierduta.

            Acesta este momentul in care niste "tineri curajosi" au inceput sa alerge prin multime strigand: "Jos Ceausescu! Jos cu dictatorul". Oamenii nostri dela Ambasada Americana au remarcat imediat ca acesti "tineri curajosi" nu alergau dela periferia masei de oameni catre centru. Ei alergau intotdeuna dinspre "dreptunghi" spre periferie, si ALERGAU NUMAI PRIN "RAZELE" DE SECURISTI, unde evident se simteau in siguranta. Era clar ca erau toti securisti...

            Cronologia evenimentelor din 22 Decembrie 1989 este in general cunoscuta, asa ca n-am sa insist asupra ei. Vreau insa sa relatez un eveniment amuzant, raportat de un informator din Tulcea. La 21 Decembrie 1989  Petre Roman era in Delta Dunarii la vanatoare de mistreti. Incepand dela 10 dimineata toti cei care lucrau la comitetul judetean de partid din Tulcea au fost mobilizati sa-l gaseasca pe Petre Roman pe care-l cauta la telefon cu insistenta "cineva" dela Bucuresti. L-au gasit in fine in jurul pranzului si convorbirea telefonica a fost foarte scurta: "Da, tovarasu! - "BAI PETRICA, FLANELA E MAINE!" - "Am inteles. tovarasu!". Dupa care "Petrica" se dadea de ceasul mortii sa ajunga in Bucuresti in aceeasi seara, fiindca altfel se facea "revolutia" fara el... A doua zi dupa masa a inceput defilarea la televizor a "flanelistilor", tovarasi cu pullovere si flanele, dar fara sacouri sau costume de haine, care a durat mai bine de doua saptamani. Securitatea lor personala era asigurata de echipele Troika care s-a ocupat deasemenea de organizarea fazei urmatoare a loviturii de stat...
                 
            Phase III - "Teroristii"
                 
            De indata ce caderea lui Ceausescu a deveni cunoscuta, o multime de oameni de buna credinta, informati asupra evenimentelor din celelate tari din Europa de Est, au crezut ca totul s-a schimbat si ca au devenit peste noapte "LIBERI". Aceasta era o problema majora pentru securitatea care trecuse de partea sovieticilor cu conditia de a-si mentine puterea intacta.
        Ei trebuiau sa arate "prostimii" ca nu sa schimbat nimic si ca FRICA, nu libertatea este baza noii "societati". S-a organizat imediat, cu colaborarea echipelor Troika, faza denumita "Teroristii" care a inceput chiar in seara de 22 Decembrie 1989. Unitatile USLA au inceput sa joace prin rotatie rolul de "teroristi" si de "anti-teroristi". Aceiasi militari de securitate erau o noapte "teroristi" si noaptea urmatoare "anti-teroristi".  Aceasta faza a durat cateva saptamani si s-a soldat cu sute de morti, oameni nevinovati impuscati in strada. De multe ori mortii erau transportati dela o strada la alta, ca sa se propage terroare in toate cartierele.

            Daca fazele anterioare, Troika si Flanela, au fort execute ireprosabil, faza Teroristii nu a dat in totalitate efectele scontate. O multime de oameni de buna credinta credeau ca sunt intr-adevar liberi si se comportau ca atare, infiintand sau reinfiintand vechi partide si organizatii politice. In plus directia afacerilor religioase din securitate era complet blocata pentru un motiv foarte simplu: asa-zisul "Patriarh al Bisericii Ortodoxe" (Teoctist-Anticrist cum ii strigasera in fata credinciosii in Decembrie 1989), care se spune ca avea grad de general de securitate, a crezut cu adevarat ca a sosit momemtul sa dea socoteala pentru toate crimele comise de conducerea securista a bisericii romane in ultimii 41 de ani, si s-a retras la o manastire, refuzand  sa mai "conduca" Biserica Ortodoxa.

            In 1948 Gheorghiu-Dej si Ana Pauker au numit "Patriarh" pe un preot de tara din Oltenia care petrecuse doi ani de inchisoare in lagarul dela Targul Jiu unde Gheorghiu-Dej era deasemenea internat. Preotul Marina fuseses condamnat pentru complicitate cu o banda de hoti de cai. Imediat dupa "hirotonisire" Justinian Marina a participat la distrugerea Bisericii Greco-Catolice din Romania. Toti episcopii Greco-Catolici au fost arestati, condamnati si au murit in inchisoare ca adevarati martiri ai credintei. Mii de preoti Greco-Catolici de toate varstele au fost deasemnea arestati si condamnati la 15-20 de ani de inchisoare.

            Am cunoscut in inchisoare in perioada 1959-1964 cateva zeci de preoti Greco-Catolici care supravietuisera din 1948. Am toata admiratia pentru acesti preoti adevarati, martiri ai credintei care isi continuau vocatia de preoti in conditiile de exterminare din inchisoare. Un exemplu: parintele Crisan, var al excelentului profesor de matematici Iacob Crisan care mi-a fost profesor 4 ani la Liceul Matei Basarab din Bucuresti.  Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca! Toate proprietatile Bisericii Greco-Catolice din Romania, incluzand pests 2,500 de biserici si alte cladiri au fost confiscate si trecute in patrimoniul Bisericii Ortodoxe Romane, "condusa" de Justinian Marina. Faptul ca securittea comunista controla conducerea Bisericii Ortoxe nu insemna ca preotii si monahii trecusera in serviciul Satanei. In primavara anului 1958,  Justinian Marina a ordonat tuturor preotilor si monahilor Bisericii Ortodoxe sa semneze angajamente cu organele securitatii locale ca vor informa asupra oricaror fapte sau intentii de a actiona impotriva guvernului comunist, MARTURISTE  IN TAINA SPOVEDANIEI.

            Spre cinstea lor vesnica, mii de preoti ortodocsi AU REFUZAT sa semneze aceste angajamente cu Satana...Ei au fost toti arestati si condamnati intre 10 si 20 de ani de inchisoare. Am intalnit sute de preoti ortodocsi intre 1959-1964. Numai in lagarul Gradina dela Piatra Frecatei in Balta Brailei erau 3 "brigazi" de preoti (150 de persoane). "Cum sa tradez eu sfanta taina a spovedaniei? Inseamna ca nu mai sunt preot!" imi spunea cu lacrimi in ochi un preot batran, trecut de 75 de ani, care a si murit cateva luni mai tarziu...Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe acesti martirii ai credintei si ai neamului romanesc, care au impartasit soarta miilor de preoti Greco-Catolici si Romano-Catolici.
                 
            Mai tarziu, cand Ceausescu a inceput constructiile faraonice, sute de biserici au fost daramate fara ca conducerea securista a Bisericii Ortodoxe Romane sa protesteze in niciun fel...
        Acestea sunt crimele majore ale conducerii securiste a Bisericii Ortodoxe Romane si motivul pentru care Teoctist-Anticrist credea ca a sosit ora judecatii pana in prima saptamana a lunii Aprilie 1990, cand securitatea l-a convins in fine ca nimic nu s-a schimbat si i-a promis solemn ca va putea sa pastreze toate proprietatile furate dela Biserica Greco-Catolica.

            ROMANIA ESTE SINGURA TARA DIN EUROPA IN CARE PROPRIETATILE BISERICII GRECO-CATOLICE NU AU FOST RESTITUITE PROPRIETARILOR LEGALI, spre deosebire de Ungaria, Slovacia, Cehia, Ucraina, Bulgaria, Serbia, Croatia si Slovenia. In perioada Ianuarie-Aprilie 1990 toti salariatii Ministerului de Interne si ai Ministerului Fortelor Armate au fost avansati in grad si salariile li s-au marit in mod corespunzator. De exemplu, seful tribunalului militar al sectorului 2 Bucuresti care in 1959 era capitanul Pruna Liviu si care ajunsese in 1989 general-maior, a fost avansat direct general-colonel si numit de Iliescu sef al Justitiei Militare din Romania "post-revolutionara". Faptul ca el condamnase in August 1959  la 225 ani inchisoare pe cei 12 membri ai organizatiei Frontul Eliberarii Nationale dela Liceul Matei Basarab a fost desigur ceva minor comparat cu cele cateva zeci de condamnari la moarte pe care le-a "pronuntat" in perioada 1958-1959.
                 
            Intre timp "turistii" din operatia Troika s-au intors progresiv acasa in U.R.S.S. pana in Mai 1990, dar situatia politica in Romania continua sa fie critica, cu toate eforturile securitatii de a "cultiva" frica si teroarea.
         
            Phase IV - "Mineriada"
                 
            Astfel "conducerea post-revolutionara" a hotarat sa organizeze o varianta romana a "revolutiei culturale" a lui Mao-Tze-Dong si mobilizat  importante resurse financiare si umane care au asigurat "succesul stralucit" al MINERIADEI din Iunie 1990. Au dezlantuit salbaticia fara precedent a lumpen-proletariatului impotriva "dusmanilor poporului". Mii de oameni au fost batuti si maltratati, sute de oameni au murit sau au fost schiloditi pe viata. Scopul era unul singur si anume sa impuna frica si teroarea fara de care securitatea nu putea functiona. Si au avut un success deplin care a asigurat rolul dominant al securitatii pana in ziua de astazi. "Tovarasi minieri, va multumesc!" dixit criminalul Iliescu.
                 
            Stiati ca efectivele fortelor de securitate in Romania (Serviciul Roman de Informatii, Serviciul Informatii Externe, Serviciul de Protectie si Paza si alte cateva mai mici), au crescut cu peste 10% intre 1989 si 2010? Au crescut foarte mult si capacitatile tehnologice ale securitatii care in 2011 inregistreaza "TOATE CONVORBIRILE TELEFONICE" si filmeaza toate intalnirile "suspecte". Cei care traiesc in Romania stiu ca TOATE ACTIVITATILE ECONOMICE, PROFESIONALE , CULTURALE SI POLITICE sunt controlate de oamenii securitatii "post-revolutionare". Ei incurajeaza coruptia si furtul la toate nivelele, pentruca toti cei care fac un ban trebuie sa-si dea obolul la securitate.

            Comparati situatia securitatii in Romania cu fosta Cehoslovacie unde securistii au fost linsati pe strada in 1989 adresele lor fiind publicate la toate oficiile de posta. Sau cu Germania de Est, unde sa interzis securistilor sa intre in cladirile unde lucrau. Sau cu Bulgaria unde TOTI salariatii securitatii, dela ministru pana la gardian, au fost DEMISI INTR-O SINGURA ZI (24 DE ORE).
                 
            QUO VADIS ROMANIA?
                 
                Michael Olteanu, M.S.(Master of Sciences)

                Presedinte al Frontului Eliberarii Nationale in 1956-1959
                "Bandit Contrarevolutionar", detinut politic intre 1959 si 1964
                Absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Inginer de Calculatoare Electronice in 1970
                Systems Engineer at Electronic Data Systems in San Francisco, 1976-1984
                Senior Vice President of Network Engineering at Wells Fargo Bank in San Francisco, 1984-2004.

Sursa: MCP Press Agency, Gabi Popa

INVITAŢIE


Data: 17.11.2011, ora 17:45

Locul: Sala de conferinţe HOTEL PARLIAMENT

Str. Izvor, nr. 106, Sector 5 (vis-a-vis de Palatul Parlamentului,

lânga Facultatea de Medicină Veterinară) – vezi schiţa la link-ul

http://www.parliament-hotel.ro/ro/contact.php

Clubul de Sanatate Coral Club International vă invită la

Conferinţa

“SĂNĂTATE LA 100 DE ANI - SECRETELE LONGEVITĂŢII”

Lector: Dr. Marina Fedorenco, invitat special din Ucraina-Odessa, medic terapeut, cardiolog, endocrinolog, lector universitar la Facultatea de Medicină din Odessa, cu peste 20 de ani de experienţă.

În cadrul Conferinţei vor fi abordate următoarele teme:

· De ce ne îmbolnăvim. Cauzele a peste 90% din afecţiunile de sănătate.

· Procese reversibile şi ireversibile în evoluţia sănătăţii.

· Produse naturale şi tehnologii premiate cu premiul Nobel. Cercetarile lui Henri Coandă, Patrick Flanagan, Otto Wartburg, Alexis Carrel etc.

· Cel mai puternic antioxidant din lume.

· Cel mai bun detoxifiant din lume.

· Prelungirea longevităţii pe baza experienţei celor mai longevivi

· oameni de pe planetă şi a nanotehnologiei.

· Prezentarea unui concept nou, revoluţionar, privind menţinerea şi îmbunătăţirea sănătăţii prin abordare holistică a organismului.

· Întinerirea biologică:

- apa este izvorul vieţii. Ce apă, cât şi cum trebuie să bem pentru a fi longevivi

- importanţa echilibrului alcalin-acid pentru sănătate

- drenajul limfatic

- deparazitare

- detoxifiere

- nutritie şi protecţie.

· Demonstraţii practice. Analiza apei.

· Nutriţia adecvată pentru longevivi: principii, combinarea alimentelor.

· Asigurarea unui echilibru între sănătate, timp liber şi bani.

Aţi primit această invitaţie întrucât ne-am gândit că vă pasă de sănătatea dumneavoastră şi a celor dragi dumneavoastră.

Dacă doriţi să ajutaţi rudele, prietenii, cunoştinţele să cunoască şi să beneficieze de conceptul nou de sănătate promovat, de o nutriţie adecvată, vă invităm la seminar, împreună cu aceştia.

Puteţi deveni membri ai Clubului de Sănătate Coral Club International, în ziua Conferinţei, prin cumpărarea unui singur produs cu 99 lei şi completarea unei cereri.

Intrare liberă. Număr de locuri limitat.

Înscrieri si detalii la tel.: 0762170022, 0729924293, 0747172553.

Vă aşteptăm cu drag!

http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/blog/blogi...-

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Ţara în care trăim
http://www.youtube.com/watch?v=DQh5Lcc_bC8

Dupa cum stim, traim intr-o tara democratica si nu trebuie sa ascundem adevarul si dreptatea, dar, daca am gresit, atunci trebuie sa recunoastem si sa cedam locul altei persoane competente. Aceasta este regula in tarile dezvoltate si civilizate, cand adversarul te face "MAT", te retragi imediat si recunosti acest lucru public in cel mai scurt timp posibil. Oare asa procedam si noi ?

Iata cum a fost definita la competitia din 2010, in SUA, termenul corectitudinea politica: "o doctrina cultivata de o minoritate deliranta, ilogica, promovata de mass-media oficiala, care sustine ca este posibil sa apuci o bucata de cacat de partea curata". Consider ca se poate comenta la nesfarsit acest subiect: "MIROSUL CORECTITUDINII POLITICE" (Va rog sa cititi articolul "Tara in care traim" care circula pe internet si cu siguranta imi veti da dreptate)

Metodă uşoară a lui Allen Carr

Traducere din engleză Oana Vlad

HUMANITAS


Atenţie!

Nu pune la îndoială niciodată decizia ta de a nu mai fuma. Ştii că e decizia corectă.
Dacă ai orice fel de dificultăţi apelează la cea mai apropiată dintre clinicile Allen Carr.
Ai lista lor în cele ce urmează.

Africa de Sud / Capetown
E-mail: [email protected]

Australia / Melbourne
E-mail: [email protected]

Austria / ŞEDINŢE DE CONSILIERE / TEL.GRATUIT
INFORMAŢII ŞI PROGRAMĂRI 0800RAUCHEN (08007282436)

transmiteţi aceste informaţii dacă ştiţi pe cineva care doreşte susţinere referitoare la remedii tabagism

Ca suport pe plan psihic este indicată citirea cărţii (este în attach-ment)
“În sfârşit, nefumător: metoda uşoară a lui Allen Carr”. Nu aveţi nimic de pierdut (luaţi-o ca pe ceva amuzant, chiar se poate citi fumând)

Remedii homeopate :

Tabacum

Plantago

Caladium

Remedii din plante :

Antitabac Plant

Ceai de ghimbir

Tinctura de pedicuta

Tabacum

Plantago

Caladium

Remediul homeopaticTabacum este indicat atât în simptomele din faza acută cât şi în faza cronică a intoxicaţiei tabagice. Are eficienţă şi în tratamentul manifestărilor cardiace ale aterosclerozei la fumători.
Remediul homeopatic Caladium este indicat la cei care au o dorinţă intensă de tutun.
Administrarea acestor remedii în diluţii joase,(7 CH sau 9 CH) de mai multe ori în cursul zilei, poate ajuta organismul întărindu-l pe plan fizic şi psihic. În acest fel sunt ameliorate simptomele intoxicaţiei cronice cu tutun şi se reduce dorinţa de ţigară. După administrarea de Caladium se schimbă gustul ţigării şi apare astfel un dezgust faţă de tutun.

Plantago poate fi utilizat pentru efectele neplăcute ale utilizării excesive de tutun (poate provoca dezgust faţă de tutun la consumatori ; în diluţie 7CH, 3 granule de câteva ori pe zi). Plantago este unul dintre componenţii preparatului Nicotan (Plantextrakt) utilizată pentru sprijinirea opririi fumatului la cei dependenţi de tutun.

Plantago-Este indicat şi în dureri dentare care apar după extracţii dentare, dureri agravate la atingerea locului dureros, la aer rece, noaptea, dar şi la extreme de frig sau căldură. Pot fi indicate şi în dureri dentare cauzate de abcese la debut sau inflamaţii ale gingiei. Un homeopat clasic, Hale, spune că dintre toate remediile homeopatice pentru dureri dentare, nici unul nu se poate compara cu Plantago. Se poate administra PlantagoCH30, 3 granule de 3-4-5 ori pe zi, în funcţie de intensitatea durerii.

„Antitabac Plant", produs de firma Plantextract Cluj. Formula combină două componente care provoacă dezgustul de tutun şi ajută la depăşirea fazei de dependenţă. Caladium seguinum tratează şi simtomatologia caracteristică abuzului de tutun:. Phytolacca provoacă dezgustul de tutun.

Se mai recomandă rădăcina de lemn dulce, care prin mestecare îi produce fumatorului un gust insuportabil în clipa în care ar încerca să mai tragă un fum.

Ceai de ghimbir

Prin stimularea metabolismului, această plantă ajută la eliminarea toxinelor, precum şi la intensificarea arderii grăsimilor. Poate fi folosit atât ca tratament alternativ cât şi complementar, având beneficii asupra organismului pe termen lung. Ceaiul de ghimbir este ideal ca suport pentru renunţarea la fumat.

Deşi e foarte folosit în alimentaţie, ghimbirul este considerat o plantă medicinală de prima mână, sute de studii medicale extrem de bine documentate fiindu-i consacrate în ultimii ani.

Chinezii consideră ghimbirul drept unul dintre cele cinci ingrediente principale în dietoterapie, alături de oţetul de orez, vinul de orez, sare şi miere. În medicină şi estetică, ghimbirul este folosit datorită acţiunilor sale stimulente, tonice şi energizante. Este util persoanelor cu circulaţie periferică deficitară. Ghimbirul este util şi persoanelor deprimate. Ghimbirul poate fi considerat remediul femeilor în medicina naturistă. Este binecunoscut pentru proprietăţile sale anticancer. Pentru medicina Avurvedica, ghimbirul este planta echilibrului.

Preparare :O linguriţă rasă din rădăcina proaspătă de ghimbir (ghimbirul se găseşte în multe supermarket-uri) la ½ l apă ; când apa clocoteşte se adaugă ghimbirul, dă un clocot, apoi se stinge focul, se lasă acoperit 10 min. apoi se poate consuma îndulcit cu miere sau neîndulcit (este mult mai bun). Se poate lua şi într-un termos, la serviciu.

Tinctura de Pedicuta (Lycopodium clavatum)

Acţiune: combate dependenţele (alcoolism, tabagism) şi înlătură efectele nocive ale consumului de droguri (alcool, tutun, cafea în exces, medicamente), ajută ficatul să se regenereze chiar în forme evolutive grave, ciroză hepatică, cancer hepatic, antitumorală, diuretică, depurativă, purgativă, colagogă, coleretica, stimulează evacuarea vezicii biliare, antireumatică, decontracturantă, la nivelul musculaturii striate.

Tinctura, se administrează câte o linguriţă de 3 ori pe zi diluată în puţină apă, în tabagism, alcoolism, creează intloleranţa organismului la aceste excitante (cura trebuie să dureze minim 3 luni), dermatoze, eczeme, psoriazis (se asociază cu trei-fraţi-pătaţi), ciroză hepatică, hepatită acută şi cronică, steatoză hepatică, congestii hepato-pancreatice postetanolice (se asociază cu armurariu), depresie, insomnie, isterie, litiază renală, constipaţie, pentru întărirea firelor de păr se poate adăuga o lingură de tinctură în apa cu care se clăteşte părul după spălare.

--
Mihaela Călinescu

tel: +40 722 290 875

email:[email protected]
[email protected]

http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … 74356#blog

Sursa: MCP Press Agency, Irina Zaharia

Am anticipat in ultimii ani puterea exploziva si eficace a cetatenilor si chiar alegerea conducatorilor acestora.

    Acest lucru poate fi dovedit prin articolele de presa pe care le-am facut publice si care atesta totodata si increderea in forta democratiei, a maselor largi de cetateni.

    Astfel, am anticipat alegerea lui Barack Obama ca presedinte al SUA si a lui Traian Basescu in Romania.
    Dupa cum se prezinta starea natiunii la aceasta data, urmeaza sa fie ales in functia de presedinte, actualul senator Cristian Diaconescu, iar in functia de primar al Bucurestiului, primarul sectorului 2, generalul in rezerva Neculai Ontanu.

    Nota ! Militarii in rezerva in acest moment sunt nemultumiti de situatia actuala din tara si,

    NU UITATI, UNPR este singurul partid care le apara drepturile, va ajunge la guvernare tocmai datorita faptului ca se bazeaza pe pregatirea, experienta si disciplina exemplara a militarilor !

    Va invit sa urmariti si alte materiale din care rezulta ceva cu totul nou la acest partid, care doreste binele romanilor si are doar 6 luni de la infiintare,

    Discursurile liderilor acestui partid se incheie, la fel cum voi face si eu acum,

    cu

    Doamne Ajuta !    Presedinte Fondator al „MCP (MASS COMMUNICATION POWER)”

http://romaniadindiaspora.ning.com/group/Romania

Bradut Florescu, unul din "vechii" publicitatii romanesti, si-a incheiat contractul cu Realitatea Catavencu, unde coordona strategia de comunicare a grupului, si a plecat in Thailanda.

IATA CE ARTICOL A SCRIS, DUPA CE A PLECAT :
Rostul
Romaniei i-a disparut rostul. E o tara fara rost, în orice sens vreti voi. O tara cu oameni fara rost, cu orase fara rost, cu drumuri fara rost, cu bani, muzica, masini si toale fara rost, cu relatii si discutii fara rost, cu minciuni si înselatorii care nu duc nicaieri.
Exista trei mari surse de rost pe lumea asta mare: familia (batranii), pamantul si credinta.

Batranii. Romania îi batjocoreste cu sadism de 20 de ani. Îi tine în foame si în frig. Sunt umiliti, bruscati de functionari, uitati de copii, calcati de masini pe trecerea de pietoni. Sunt scosi la vot, ca vitele, momiti cu un kil de ulei sau de malai de care, dinadins, au fost privati prin pensii de rahat. Vite slabe, flamande si batute, asta au ajuns batranii nostri. Caini tinuti afara iarna, fara macar o mana de paie sub ciolane.
Dar, ce e cel mai grav, sunt nefolositi. O fonoteca vie de experienta si întelepciune a unei generatii care a trait atatea grozavii e stearsa de pe banda, ca sa tragem manele peste. Fara batrani nu exista familie. Fara batrani nu exista viitor.

Pamantul. Care pamant? Cine mai e legat de pamant în tara aia? Cine-l mai are si cine mai poate rodi ceva din el? Majestatea Sa Regele Thailandei sustine un program care se intituleaza "Sufficiency Economy", prin care oamenii sunt încurajati sa creasca pe langa case tot ce le trebuie: un fruct, o leguma, o gaina, un purcel. Foarte inteligent. Daca se întampla vreo criza globala de alimente, thailandezii vor supravietui fara ajutoare de la tarile "prietene".
La noi chestia asta se numeste "agricultura de subzistenta" si lui tanti Europa nu-i place. Tanti Europa vrea ca taranii sa-si cumpere rosiile si soriciul de la hypermarketuri frantuzesti si germane, ca de-aia avem UE.
Cantatul cocosilor dimineata, latratul vesel al lui Grivei, grohaitul lui Ghita pana de Ignat, corcodusele furate de la vecini si iazul cu salcii si broaste sunt imagini pe care castratii de la Bruxelles nu le-au trait, nu le pot întelege si, prin urmare, le califica drept niste arhaisme barbare. Sa dispara!

Din betivii, lenesii si nebunii satului se trag astia care ne conduc acum. Neam de neamul lor n-a avut pamant, ca nu erau în stare sa-l munceasca. Nu stiu ce înseamna pamantul, cata liniste si cata putere îti da, ce povesti îti spune si cat sens aduce fiecarei dimineti si fiecarei seri. I-au urat întotdeauna pe cei care se trezeau la 5 dimineata si plecau la camp cu ciorba în sufertas. Pe toti gangavii si pe toti puturosii astia i-au facut comunistii primari, secretari de partid, sefi de puscarii sau de camine culturale. Pe toti astia, care au neamul îngropat la marginea cimitirului, de mila, de sila, crestineste.

Credinta. O mai poarta doar batranii si taranii, cati mai sunt, cat mai sunt. Un strai vechi, cusut cu fir de aur, un strai vechi, greu de îmbracat, greu de dat jos, care trebuie împaturit într-un fel anume si pus la loc în lada de zestre împreuna cu busuioc, smirna si flori de camp. Pus bine, ca poate îl va mai purta cineva. Cand or sa moara oamenii astia, o sa-l ia cu ei la cer pe Dumnezeu.

Avem, în schimb, o varianta moderna de credinta, cu fermoar si arici, prin care ti se vad si tatele si portofelul burdusit. Se poarta la nunti, botezuri si înmormantari, la alegeri, la inundatii, la sfintiri de sedii si aghesmuiri de masini luxoase, la pomenirea eroilor Revolutiei. Se accesorizeaza cu cruci facute în graba si cu un "Tatal nostru" spus pe jumatate, ca trebuie sa raspunzi la mobil. Scuze, domnu parinte, e urgent.

Fugim de ceva ca sa ajungem nicaieri. Ne vindem pamantul sa faca astia depozite si vile de neam prost pe el. Ne sunam bunicii doar de ziua lor, daca au mai prins-o. Bisericile se înmultesc, credinciosii se împutineaza, sfintii de pe pereti se gandesc serios sa aplice pentru viza de Canada .

Fetele noastre se prostitueaza pana gasesc un italian batran si cu bani, cu care se marita. Baietii nostri fura bancomate, joaca la pokere si beau de sting pentru ca stiu de la televizor ca fetele noastre vor bani, altfel se prostitueaza.
Parintii nostri pleaca sa culeaga capsuni si sa-i spele la c-- pe vestici. Iar noi facem infarct si cancer pentru multinationalele lor, conduse de securistii nostri.


Suna-ti familia, pune o samanta într-un ghiveci si aprinde o lumanare pentru vii si pentru morti.

Sa traiesti.

Bradut Florescu

Ciprian Păsărică Str. Canalului, Nr. 7 320035 Reşiţa Jud. Caraş-Severin Telefon: 0749-275257 0720-427742 E-mail: [email protected]
Costel Trocan

http://foartetristsidinpacatesiadevarat … varat.html

Sursa: MCP Press Agency, Gabi Popa

3,239

(1 replies, posted in MILA CELUI PUTERNIC)

Inscrierea la "Salonul NUGA BEST" şi tratamentul bolilor sunt gratuite!


Această invitaţie este adresată tuturor prietenilor mei, cu mare plăcere!

http://www.youtube.com/watch?v=QFkrmkcdrBI


Afişul cu zonele unde funcţionează dispozitivul NUGA BEST

http://www.youtube.com/watch?v=DOQgDDgyN2Y


Una din nenumăratele mărturisiri ce le auziţi zilnic la NUGA BEST

http://www.youtube.com/watch?v=BnBWt03nNV4


Te-ai făcut bine, dacă dansezi!

http://www.youtube.com/watch?v=NEEREwkY_As


Poftiţi la dans!

http://www.youtube.com/watch?v=jZr-pvF6eCA


Eşti primul cânt al vieţii mele...

http://www.youtube.com/watch?v=mMKE6wsh9ZQ


Frumoasă-i viaţa lângă tine... (Acum la NUGA BEST!)

http://www.youtube.com/watch?v=korVMJWDhd0


Am venit cu voie buna, Hai sus paharul...

http://www.youtube.com/watch?v=L6v5mFbK8Ko


Nu uitaţi: SECRETUL VIEŢII LUNGI VI-L OFERĂ "NUGA BEST"

http://www.youtube.com/watch?v=GoQ2OzTgrII


http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1372119

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

La recentul Congres de Apiterapie din Bucureşti, tema privind “ENZIMELE VII” s-a bucurat de un mare interes. Enzimele reprezintă cheia pentru o absorbţie bună a hranei, fiind eliberate odată ce începem să mestecăm. În egală măsură, toate procesele noastre fizice depind de enzime. Deci, elementul cu adevărat remarcabil pe care îl conţin alimentele vii, în special cele neprelucrate, sunt enzimele.
Enzimele sunt implicate în orice funcţie biochimică şi fiziologică. Fiecare acţiune a noastră în calitate de fiinţe vii necesită enzime. Deci catalizatorul, enzimele în cazul oamenilor, reprezintă materialul biochimic ce determină reacţiile chimice necesare pentru ca viaţa să fie posibilă. Aşadar, fără enzime, am înceta să existăm.

Iar în cazul în care avem o activitate scăzută a enzimelor, putem să ne confruntăm cu nişte afecţiuni destul de severe.
Dr. Anthony Cichoke, în cartea sa "Enzimele şi terapia cu enzime", nu conteneşte să arate importanţa enzimelor pentru specia umană. Pentru ca organismul să funcţioneze în cea mai bună stare, să învingă bolile şi să refacă celulele afectate, este necesar ca enzimele să fie vii şi în cantitate mare. Enzimele ne refac organismul, îl apără şi il susţin.
Un caz destul de interesant este cel al unui medic din New York, dr. Nicholas Gonzales (...). Dr. Gonzales a prezentat multe studii de caz extrem de semnificative, în cadrul cărora, utilizând în principal doze crescute de enzime şi alimente bogate în enzime, au fost tratate cu succes cancerul şi alte boli grave. Forţa acţiunii enzimelor este esenţială pentru starea noastră de sănătate. La Clinica McKeith, efectuăm o serie de teste biochimice pentru a evalua activitatea enzimelor. Cele mai grave probleme pe care le-am întâlnit la pacienţii ce sufereau de o activitate scăzută a enzimelor au de-a face cu disfuncţii gastrointestinale: indigestie, malabsorbţie, arsuri stomacale, râgâit, gaze, balonare, crampe, constipaţie, sindromul colonului iritabil şi oboseala cronicaă. Când activitatea enzimelor este restabilită, aceste disfuncţii sunt aproape întotdeauna eradicate. http://www.sfatulmedicului.ro/Supliment … -uman_1225
Având în vedere că enzimele reprezintă cea mai scurtă cale spre sănătate si că ele sunt “substanţele magice” care pun în mişcare toate procesele biochimice care au loc într-un organism viu, conducerea trustului  de presă MCP Press Agency a decis să publice articolul: “ENZIMELE VII” din “Formula AS” - anul XXI, nr.992, octombrie 2011, din care reiese că “Ne scurtăm viaţa cu circa 20 de ani, atunci când consumăm preponderent hrană preparată termic”.
Din conţinutul acestui material, cetăţenii vor afla cât de importante sunt enzimele (“catalizatorii vieţii” sau “scânteia vieţii”) şi că este necesar să mâncăm cât mai multă hrană vie, să introducem, aşa cum ne scrie Florentin Popa (autorul articolului) şi ne învaţă  d-na dr.Mirela Stranţ (medic specialist, Medicină de Familie, cu competenţă în Apifitoterapie), mai multe alimente crude în regimul zilnic.

http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1370050

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Militarii Regimentului 30 Gardă Mihai Viteazul în MARŞ CU TORŢE.

150 de ani de la înfiinţarea Regimentului 30 de Gardă Mihai Viteazul.

Spectacol impresionant pe străzile din capitală. Bucureştenii care au ieşit la plimbare în ziua de 25 octombrie 2011 prin centrul oraşului şi au urmărit fanfara şi defilarea cu torţe a militarilor. S-au împlinit 150 de ani de la înfiinţarea Regimentului 30 de Gardă Mihai Viteazul.

http://observator.a1.ro/social/Mars-cu-torte_1...

România a putut să-şi recâştige demnitatea în rândul statelor lumii, datorită armatei române. Să nu uităm că democraţia românească de astăzi – chiar dacă este tânără de 20 de ani – există şi datorită faptului că armata română a fost alături de popor, alături de idealurile democratice ale ţării. Şi nu în ultimul rând armata română este astăzi acelaşi factor de consolidare a prestigiului României în relaţiile internaţionale.

http://www.ziuaveche.ro/top-secret/armata-2/ge...


Imagini de la defilarea pe b-dul G-ral Vasle Milea.
Video
http://www.youtube.com/watch?v=xcidKCW1kDs


Intrarea în cazarmă a militarilor din Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul".
Video
http://www.youtube.com/watch?v=Ztg7kEI6EtA

http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1365045

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

Regele Mihai: Sunt mahnit ca oamenii batrani si cei bolnavi trec prin situatii injositoare.

Fostul Rege și-a început discursul prin a preciza că a primit cu bucurie și cu speranță invitația Legislativului, fiind de părere că „nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru”.

„Prima datorie astăzi este să ne amintim de toți cei care au murit pentru idenpendență și libertățile noastre, în toate războaiele. pe care a trebuit să le ducem și în evenimentele din Decembrie 1989, care au dărâmat dictatura comunistă. Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru”, a declarat Majestatea Sa.

Fostul suveran a îndemnat poporul să aibă încredere în democrație și în instituțiile statului.

„Instituțiile democratice nu sunt guvernate doar de legi și de etică, sunt simț al datoriei, iubire de țară și competență, criteriile principale ale vieti publice. Aveți încredere în democrație. Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credință și fără memorie”, a declarat fostul suveran.

Regele Mihai a subliniat faptul că „politica este o sabie cu două tăișuri”, însă dacă nu este practicată în respectul legii, ea poate aduce prejudicii cetățenilor.

„Politica este o sabie cu două tăișuri. Ea garantează democrația și libertățile, dacă este practicată în respectul legii și al instituțiilor. Politica poate însă aduce prejudicii cetățeanului, dacă este aplicată în disprețul eticii, personalizând puterea și nesocotind rostul primordial al instituțiilor Statului”, a continuat fostul suveran.

Majestatea Sa s-a declarat mâhnit despre faptul că după două decenii de la revenirea la democrație, „oamenii bătrâni și cei bolnavi sunt nevoiți să treacă prin situații înjositoare”.

De asemenea, fostul suveran a vorbit și despre familia regală și despre importanța ei în viața țării.

„Coroana regală nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare unică a independenței, suveranității și unității noastre. Coroana este o reflectare a Statului, în continuitatea lui istorică, și a Națiunii, în devenirea ei. Coroana a consolidat România prin loialitate, curaj, respect, seriozitate și modestie”, a subliniat Regele.

Majestatea Sa a reiterat importanța evenimentelor din 1989, când mulți români au murit pentru liberate și democrație.

„În anul 1989, în ajutorul României s-au ridicat voci cu autoritate, venind de pe toate meridianele globului. Ele s-au adăugat sacrificiului tinerilor de a înlătura o tiranie cu efect distrugător asupra ființei națiunii. A sosit momentul, după douăzeci de ani, să avem un comportament public rupt complet și definitiv de năravurile trecutului. Demagogia, disimularea, egoismul primitiv, agățarea de putere și bunul plac nu au ce căuta în instituțiile românești ale anului 2011. Ele aduc prea mult aminte de anii dinainte de 1989”, a mai spus Majestatea Sa.

Regele Mihai a îndemnat poporul român să nu uite pământurile care ne-au fost luate, care urmare a împărțirii Europei în sfere de influență.

„Nu trebuie niciodată uitați românii și pământurile românești care ne-au fost luate, ca urmare a împărțirilor Europei în sfere de influență. Este dreptul lor să decidă dacă vor să trăiască în țara noastră sau dacă vor să rămână separați. Europa de astăzi este un continent în care popoarele și pământurile nu se schimbă ca rezultat al deciziilor politicienilor. Jurământul meu a fost făcut și continuă să fie valabil pentru toți românii. Ei sunt toți parte a națiunii noastre și așa vor rămâne totdeauna”, a conchis Regele Mihai.

Președintele Traian Băsescu și premierul Emil Boc nu au participat la discursul din Parlament al fostului Rege Mihai, deși au fost invitați. Ei au luat parte la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei.

De la ceremonie a absentat și Patriarhul Daniel, care a invocat sărbătoarea Cuviosului Dimitrie cel Nou și ședința Sfântului Sinod al BOR, care impun participarea sa.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a fost și ea absentă de la discurs, ea fiind plecată în Georgia.

Regele Mihai a fost decorat după discursul său cu Colanul Camerei Deputaților, după care a participat la dezvelirea bustului de bronz al Regelui Carol I, oferit cadou Parlamentului de către Casa Regală. Majestatea Sa a semnat apoi în cartea de onoare a Camerei Deputaților.

De asemenea, Regele Mihai a primit cadou un tablou care reprezintă, în basorelief, clădirea Parlamentului României, cadou înmânat de Călin Popescu - Tăriceanu

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/regele … 13794.html

Daca guvernarea este fara eficienta, atunci ce mai putem spune despre traiul cetatenilor?
http://www.youtube.com/watch?v=WwrI7YuDxJE

Sursa: MCP Press Agency, Mihai Georgevici

ANALIZA: 10 state care vor domina schimburile comerciale globale in 2050In ciuda unei scaderi de 20 de procente in timpul crizei economice, schimburile comerciale globale vor creste cu 6,1% in fiecare an, in perioada 2010 - 2030 si cu 4,4% intre 2030 si 2050.

In termeni reali, schimburile comerciale globale (suma importurilor si exporturilor) vor ajunge de la 37 trilioane de dolari in 2010 la 287 miliarde de dolari in 2050, potrivit unui nou raport Citigroup.

Cea mai mare crestere va proveni din tarile in curs de dezvoltare. China va devansa SUA, devenind principalul jucator de pe piata schimburilor comerciale globale, pana in 2015.
Alerta Manager.roDescarca aici Programul Special de Alerta Manager.ro!
Asigura-te, astfel, ca vei fi mereu primul care afla Stirile Relevante ale Momentului! ...clic aici

Asia va deveni cel mai vast coridor pentru schimburi comerciale din lume. Aceste proiectii depind insa de ascensiunea PIB-ului, imbunatatirea productivitatii, cresterea veniturilor si masurile de protectie, care vor fi aplicate in timp.

10. Marea Britanie
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 6,02 trilioane de dolari
Schimburile comerciale ale Angliei vor creste de la 1,77 trilioane de dolari in 2015 la 3,2 trilioane de dolari in 2030 (2,4% din total).

9. Singapore
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 6,8 trilioane de dolari
Schimburile comerciale ale Singapore vor reprezenta 2,7% din total in 2030 (3,2 trilioane de dolari).

8. Japonia
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 7,6 trilioane de dolari
In 2010, Japonia a acaparat 4,8% (1,78 trilioane de dolari) din schimburile comerciale globale si estimarile sunt negative. In 2030, Japonia va dispune de 3,5% din totalul schimburilor.

7. Hong Kong
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 8,5 trilioane de dolari
Hong Kong, care nu a reusit sa intre in top 10 in 2010, va "sari" pe locul 7 in 2030, cu schimburi comerciale globale in valoare de 3,8 trilioane de dolari.

6. Indonezia
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 8,8 trilioane de dolari
Indonezia va intra in clasamentul Citi pentru prima oara in 2050, pe fondul cresterii schimburilor comerciale cu Japonia, China si Uniunea Europeana.

5. Coreea
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 9,7 trilioane de dolari
In 2010, schimburile comerciale ale coreenilor insumau 1,05 trilioane de dolari (2,8% din total). In 2030, valoarea va ajunge la 4,7 trilioane de dolari (3,8% din schimburile totale).

4. Germania
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 9,9 trilioane de dolari
In 2010, schimburile comerciale ale Germaniei insumau 2,86 trilioane de dolari (7,6% din total). Chiar daca valoarea acestora va creste la 5,8 trilioane de dolari in 2030, nemtii vor beneficia de doar 4,7% din piata schimburilor comerciale globale.

3. Statele Unite ale Americii
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 19,1 trilioane de dolari
SUA este actualul lider al pietei schimburilor comerciale globale, acaparand 10,7% din total. In 2030, procentul se va diminua la 8,2%. Americanii vor pierde teren in fata Indiei si a Chinei.

2. India
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 25,7 trilioane de dolari
India nu a reusit sa intre in top 10 al traderilor mondiali in 2010. In 2015, va detine 2,8% din piata totala a schimburilor, respectiv 5,6% in 2030.

1. China
Valoarea schimburilor comerciale globale in 2050: 52,2 trilioane de dolari
China dispune de 9,5% din schimburile comerciale globale (3,6 trilioane de dolari). In 2015, va devansa SUA. In 2030, cu 21,3 trilioane de dolari, va acapara 17,4% din schimburile comerciale globale.

Autor: Silviu Marian Banila

http://www.manager.ro/articole/analize/analiza...

Sursa: MCP Press Agency, Irina Zaharia

3,244

(1 replies, posted in MERGI CU PRIETENII ACUM?)

Sexul, cea mai buna metoda de slabit!

Specialistii ne asigura ca dieta bazata pe sex este una dintre cele mai usoare si placute cure de slabire din lume: arde cu usurinta caloriile, iti lucreaza intregul corp si iti confera placere! In plus, nu exista restrictii alimentare de niciun fel.
pub Viitorul copilului tau e important? Fa-ti o asigurare ING

Super Dieta bazata pe sex

In 2004, specialista in nutritie si sanatate, Kerry McCloskey a publicat "The Ultimate Sex Diet: The Super Sex Diet That Works" . Ea vorbeste in carte despre aceasta dieta inedita care este mai mult un stil de viata care imbunatateste sanatatea oamenilor prin beneficiile aduse de sexul regulat. Kerry marturiseste ca daca sexul devine o activitate "prestata" regulat, poate reduce si depresiile si poate mari imunitatea, pe langa evidenta scadere a greutatii si imbunatatirea sanatatii inimii.

Autoarea cartii The Ultimate Sex Diet estimeaza ca o jumatate de ora de sex arde peste 200 de calorii.  Studii stiintifice in domeniu arata ca intimitatea este un factor care mareste durata vietii, iar intimitatea la randul sau poate fi imbunatatita cu ajutorul relatiilor sexuale frecvente.

http://www.9am.ro/top/Incredibil/151204 … labit.html

Sfat atat pentru femei cat si pentru barbati ( pentru ca vad ca toata lumea este moarta dupa dieta de slabit)

Cea mai buna dieta este sexul. Potrivit ultimelor studii, cea mai eficienta metoda de slabit este sexul. De ce?
In timpul actulului sexual organismul arde mai multe calorii decat in 15 minute de mers la sala. Asadar, cine doreste sa arate mai bine se poate distra in dormitor.

http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/vi … dieta.html

Daca te simti tare (tanar) ...poti sa zici, nu?

Sfat atat pentru femei cat si pentru barbati ( pentru ca vad ca toata lumea este moarta dupa dieta de slabit)

Cea mai buna dieta este sexul. Potrivit ultimelor studii, cea mai eficienta metoda de slabit este sexul. De ce?
In timpul actulului sexual organismul arde mai multe calorii decat in 15 minute de mers la sala. Asadar, cine doreste sa arate mai bine se poate distra in dormitor.

http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/vi … dieta.html

Daca te simti tare (tanar) ...poti sa zici, nu?

3,247

(0 replies, posted in MILA CELUI PUTERNIC)

http://docs.google.com/viewer?a=v&q … pe0R-q43YQ

3,248

(0 replies, posted in MERGI CU PRIETENII ACUM?)

SI DACA PRETURILE CRESC........

Si dacă preturile cresc........

De se cutremur plopii,
E ca de pâine si salam
Sa nu te mai apropii!

Si dacă mandrul nostru leu
E astăzi cat pisica........

E ca sa nu te mai alegi
In viata cu nimica!-

Si dacă ne-aruncam in lac
Străfundu-i atingandu-l,
E ca durerea sa-mi descarc
Ministrul înjurându-l.....

Si dacă banii nu ne ajung
De trece ziua, luna.....

E ca aminte sa-mi aduc
De Boc întotdeauna.

.....''Sa trăiți bine,''

Blestem contemporan

FOARTE IMPORTANT PENTRU PARINTI

ARIPI....SPRE MOARTE...
Se vinde in toate magazinele din tara . Se gaseste oriunde, este la moda , oricine poate sa-l cumpere, sa-l guste, fie si numai din curiozitate. ... dar poate fi mortal.
RED BULL a fost creat pentru a stimula creierul si nu pentru a fi consumat ca bautura inofensiva sau racoritoare.

RED BULL se comercializeaza la nivel mondial cu sloganul: '' Mareste rezistenta fízica, imbunatateste capacitatea de concentrare si viteza de reactie, da energie si o stare de spirit mai buna. Toate acestea se presupune ca exista intr-o cutiuta de RED BULL, bautura energizanta a mileniului, (dupa cum spun propietarii) .

RED BULL se vinde in aproape o suta de tari.
Marca Taurului Rosu are ca principali consumatori tineri si sportivi, doua segmente atractive care au fost captivate de stimulent.

ISTORIA:

Bautura a fost creata de Dietrich Mateschitz, un producator austriac , care a descoperit-o in timpul unei calatorii de afaceri la HONG KONG, unde se intalnea cu un fabricant de periute de dinti .
Lichidul - bazat pe o formula ce contine cafeina si taurina - facea furori in orasul respectiv; atunci s-a gandit ca ar putea aduce produsul in Europa, unde nu era inca nici cunoscut, nici inregistrat, si se putea astfel erija in producator.

ADEVARUL DESPRE BAUTURA ESTE ALTUL!
IN FRANTA SI DANEMARCA a fost interzisa bautura mortala, datorita componentelor sale de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA.
GLUCURONOLACTONA este un produs chimic de inalta periculozitate, folosit de catre Departamentul de Aparare din Statele Unite in anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate in VIETNAM, si actiona ca un drog halucinogen care calma stressul de razboi. Totusi efectele sale in organism au fost devastatoare si a fost intrerupt datorita numarului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale si boli ale ficatului manifestate la soldatii care au consumat asa ceva.

In plus, pe cutia de RED BULL se poate citi continutul:
GLUCURONOLACTONA, catalogata intre madicamente ca un stimulent.

Ce NU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecintele consumului, care ar obliga la o serie de AVERTIZARI:
1. ESTE PERICULOS SA-L BEI CHIAR DACA DUPA ACEEA NU FACI EXERCITII FIZICE, pentru ca prin functia sa energizanta accelereaza ritmul cardíac si iti poate provoca un INFARCT FULGERATOR.
2. Esti in pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALA, pentru ca RED BULL contine compusi care diluati in sange fac inima sa pompeze mai putin, si faci efort fizic simtindu-te mai putin epuizat.

3. Este interzisa combinarea RED BULL cu alcool, pentru ca amestecul se transforma intr-o 'bomba mortala' care ATACA DIRECT FICATUL, distrugand anumite zone care nu se mai refac niciodata.
4. Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este vitamina B12, utilizata in medicina pentru recuperarea pacientilor intrati in coma alcoolica.
Astefel consumul energizantului produce hipertensiune si o stare de excitabilitate, ca si cum ai fi in stare de ebrietate, fara a fi baut alcool .

5. Consumul frecvent de RED BULL duce la aparitia unei serii de afectiuni nervoase si neuronale ireversibile (nu se pot recupera).

CONCLUZIE: Este o bautura ce ar trebui interzisa in toata lumea. Venezuela , Republica Dominicana, Puerto Rico si alte tari din Caraibe avertizeaza celelalte natiuni ca, amestecul acestui lichid cu alcool creaza o bomba cu ceas pentru corpul omenesc.

Fiind o problema de SANATATE PUBLICA, ar fi bine sa va avertizati fii si fiicele, prietenii si cunostintele.

http://ro.netlog.com/mihaigeorgevici/bl … id=1352231

Sursa: MCP Press Agency, Geta Sidovici

Fantastic, romanul Constantin Alexandru Belu a fost promovat la Super Talent Germania! (SUPER VIDEO!)

Newz.ro (Dan Dumitru)

Avem si reclama buna facuta in afara granitelor, dar nu in urma campaniilor sustinute de guvernul nostru.

Un roman de 43 de ani, Constantin Alexandru Belu, care locuieste de ceva timp in Elvetia, a reusit sa fie atat de original cu reprezentatia sa la concursul Super Talent din Germania incat toata sala a fost emotionata, dar mai ales juriul.

Ideea lui este foarte originala: sarituri de pe trambulina combinat cu sarituri pe plasa elastica. Dar partea actoriceasca si acrobatiile uimitoare, combinat cu creativitatea au reusit sa emotioneze pe oricine vede acum filmuletul sau pe internet.

Constantin a reusit sa se califice in faza a doua a concursului si urmeaza sa vina cu O NOUA IDEE , o continuare la ceea ce tocmai am vazut si ne-a placut atat de mult!

Bravo, Constantin!

Vedeti filmuletul mai jos.

http://www.newz.ro/stire/130207/romania … o!%29.html

Aceasa stire a fost preluata de pe Newz.ro.