Acum este Mar Mar 19, 2024 12:36 pm

  • MILA CELUI PUTERNIC
    Realitatea zilelor noastre confirmă faptul că numai prin MILA CELUI PUTERNIC, traiul cetăţenilor se poate schimba, fie în bine, fie în rău. Haideţi împreună să facem ceva pentru semenii noştri care au nevoie de sprijin !
    0 Subiecte
    0 Mesaje
    Niciun mesaj
  • MEREU CĂUTĂM PROVOCAREA
    Comentariile vor fi mediatizate în ţară şi străinătate de către corespondenţii MCP Press Agency începând cu ziua de 1 Decembrie 2010, Ziua Naţională a României. Fondatorul MCP Ec. Mihai Georgevici (detalii pe Netlog/Mihaigeorgevici)
    0 Subiecte
    0 Mesaje
    Niciun mesaj
  • Clubul CU VESTI BUNE
    Probabil v-ati intrebat adesea: de ce suportam in ultima vreme, stressul stirilor negative ? Cu totii intelegem ca marile realizari ale cetatenilor sunt de neconceput in absenta eforturilor noastre, a faptelor « de bine ». Consider ca mediatizarea permanenta a unor aspecte antisociale, nu ne onoreaza si cu atat mai mult, nu merita sa fie prezentate pe prima pagina a unor publicatii. Ca atare, aceasta metoda de « respect » pentru cetatenii Romaniei, o consider nepotrivita la acesta data. Deci, sa insistam sa promovam mai mult aspectele pozitive ale realitatii, acestea sa fie in centrul atentiei ! Ne propunem chiar sa sustinem si sa dezvoltam o retea cat mai mare de « specialisti ai vestilor bune », o conditie a dezvoltarii democratiei si a civilizatiei in zilele noastre. * Cred ca oricine isi da seama ca o veste este buna numai atunci cand ea este acceptata de majoritatea cetatenilor.* Va urez numai cele dorite ! GIM
    0 Subiecte
    0 Mesaje
    Niciun mesaj
  • M C P (MUNCA, CREDINŢA, PÂINEA)
    Munca, credinta si painea cea de toate zilele sunt cele mai dulci lucruri din viata. Robert Louis Stevenson
    0 Subiecte
    0 Mesaje
    Niciun mesaj
  • MANEVRELE CUVINTELOR POTRIVITE
    OARE IN CE SCOP SUNT FOLOSITE ACESTE CUVINTE, CUNOSC CETATENII MANEVRELE ACESTORA ?
    0 Subiecte
    0 Mesaje
    Niciun mesaj
  • MASELE CONDUC PUTEREA
    Permanent, oamenii isi doresc o schimbare a lumii care sa fie in spiritul real al democratiei si totodata, institutiile si organizatiile care functioneaza doar pe hartie - sa dispara ! Cu totii sa intelegem ca adevarata putere vine de la oameni ! Suntem manipulati, la toate nivelurile ! In realitate, < MASELE CONDUC PUTEREA > Consideram ca viata poate fi traita mai bine numai daca incercam sa facem ceva mai bun. Altfel, intentiile noastre de a fi cu adevarat liberi si independenti, raman doar vorbe. ASTEPTAM OPINIILE VOASTRE SI VA MULTUMIM ! Conducerea Fundatiei MCP (MASS COMMUNICATION POWER)
    0 Subiecte
    0 Mesaje
    Niciun mesaj
  • MEREU CONTAMINĂM POPORUL !
    CRED CĂ E BINE SĂ SPUNEM LUCRURILOR PE NUME, SĂ NU NE ASCUNDEM DUPA DEGET, OK ?
    0 Subiecte
    0 Mesaje
    Niciun mesaj
  • MERGI CU PRIETENII ACUM?
    Retine: - "TOTDEAUNA VORBA E MAI INDRAZNEATA DECAT FAPTA" (Shiller) Aviz amatorilor !
    0 Subiecte
    0 Mesaje
    Niciun mesaj
  • MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC
    FIECARE CETATEAN ARE DREPTUL LA INFORMARE, EDUCARE, LA O VIATA DEMNA, PROSPERA SI CIVILIZATA. ACUM ESTE MOMENTUL COMUNICARII PUBLICE SI AL MEDIATIZARII MARILOR PERFORMANTE IN TARA SI STRAINATATE. SPER SA MERGEM IN ACEST SENS, PE CALEA PROGRESULUI, A DEMOCRATIEI SI A PROSPERITATII, DE CARE AVEM NEVOIE ! DOAMNE AJUTA !
    93 Subiecte
    93 Mesaje
    Ultimul mesaj Ringul de dans a fost rapid o…
    de hfrbu Vezi ultimul mesaj
  • MULŢI CÂINI PERICULOŞI
    Nu-i vedeţi, de ce ? Dacă îi priviţi de sus, atunci s-ar zice că aveţi dreptate. Dar, să vă plimbaţi puţin prin cartierele Bucureştiului european, mergând pe jos, nu cu autoturismul, pe la gurile de metrou, spitale, creşe, biserici, primării, parcuri, centre comerciale, printre blocuri şi mai ales noaptea, aveţi curaj ? Desigur, răspunsul este negativ, pentru că nu avem agenţi de pază, fiind prea săraci. Este clar că, din motive financiare, cetăţenii preferă să folosească aceste biete animale pentru paza maşinilor, a terenurilor şi mai nou, probabil si a unor instituţii sau organizaţii de "binefacere". Până când ?
    0 Subiecte
    0 Mesaje
    Niciun mesaj

Autentificare

Cine este conectat

In total sunt 3 utilizatori online :: 1 înregistrat, 0 ascunși și 2 vizitatori (date care se bazează pe utilizatorii activi în ultimele 5 minute)
Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 33 pe Joi Ian 25, 2024 10:36 pm

Statistici

Total mesaje 93 • Total subiecte 95 • Total membri 1 • Cel mai nou membru admin